Zanimljivosti

"BLAGO ONOM TVOM IGORU": Milena Popović u kratkoj haljini otkrila noge pa sefijem iz kancelarije zapalila društvene mreže (FOTO)

Atraktivna crnka je pozirala zavaljena u udobnu kožnu fotelju dok je zavodljivo gledala u kameru.

25.10.2023 10:05

"BLAGO ONOM TVOM IGORU": Milena Popović u kratkoj haljini otkrila noge pa sefijem iz kancelarije zapalila društvene mreže (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović (40) udovica Olivera Ivanovića često svojim fotogrtafijama uzburka društvene mreže. Poslednja u nizu je slika koju je napravila u kancelariji pokazujući delić svoje radne atmosfere. Lepa crnka je slikala selfi dok sedi u udobnoj kožnoj fotelji dok se u pozadini vidi kancelarija.

Sama u kancelariji

Milena je iskoristila trenutak, kad je po svemu sudeći ostala sama u kancelariji, da napravi selfi pozirajući u fotelji. Ona je zavodljivo gledala u kameru razbarušene kose u crnoj haljini. 

Elegantna poslovna haljina bila je prilično zatvorena, ali po svemu sudeći vrlo kratka s obzirom na to da je otkrivala dobar deo njenih vitkih nogu sve do butina. Ovo nije prvi put da Milena deli fotografije sa svog radnog mesta, već je više puta objavljivala slike iz kancelarije u kojoj radi. Usledili su brojni komentari i komplimenti. 

- Lepotica.

- Takvu lepotu je teško sačuvati. Prelepa si. Blago onom tvom Igoru.

- Najlepša crnka Beograda.

- Vau, prelepa si.

- Madam koja se rađa jednom u 100 godina.

- Lepotice moja, najlepša si.

- Milena krasi te lepota, malo je takvih koje su tako lepe kao ti.

- Nestarno si lepa - bili su samo neki od komentara na njen post.
Komplimenti su prštali i na engleskom, nemačkom i španskom jeziku.

Podsećamo, Milena je već duže vreme u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Nakon što je obelodanila da su u vezi usledili su brojni negativni komentari, a najžešće su je napadale žene kao da nema pravo da ponovo voli i bude zaljubljena nakon smrti supruga Olivera. Međutim, uprkos svim nedaćama ona i Igror su i dalje u srećnoj vezi iako se trude da svoju romansu ne eksponiraju u javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)