Zanimljivosti

KOŽNI KORSET I BUJNI DEKOLTE: Nikad izazovnije izdanje Milene Popović, a povod je veoma intiman (FOTO)

Sve je više komentara kako ova poznata dama blista od kada je pronašla novu ljubavnu sreću.

26.05.2023 12:00

KOŽNI KORSET I BUJNI DEKOLTE: Nikad izazovnije izdanje Milene Popović, a povod je veoma intiman (FOTO)
Foto: Nikola Mutić

Udovica političara Olivera Ivanovića, Milena Popović (40), poslednjih godina neprestano je u žiži interesovanja, a jedna od tema je njena veza sa Igorom Jurićem, koja je odavno javna. Po objavama koje ta dama neretko deli putem Instagrama može se videti da je ona sve lepša i lepša, a i sama je priznala da je posle svega najzad srećna. Milenu na Instagramu prati više od 93.000 ljudi, a mnogi jedva čekaju svaki njenu objavu kako bi imali uvid u njen privatni život.

Milena je juče napunila 40 godina i simbolično objavila fotografiju, koja je očekivano naišla na veliki broj komentara. Objava je za svega nekoliko sati dobila blizu 5.000 sviđanja, a Popovićeva izgleda na njoj poput svetske zvezde. Ona je simbolični jubilej proslavaila u kožnom korsetu, a najveću pažnju privukla je biserna ogrlica koja je išla u vidu 3 sloja i spajala se u beli medaljon. Celokupan utisak je bio da je inspiraciju za stajling našla na nekoj od dvorskih dama ili iz vintaž magazina. Ona se ipak odpredelila za spoj klasično damskog stila i modernog izgleda, pa nije poput primadona iz prošlih vremena ponela i visoku punđu, recimo, već se opredelila za savremenu frizuru. Naime, kosa joj je u vidu talasa prelomljeno padala preko ramena. Šminka je ostala i dalje prepoznatljiva kada je ova dama u pitanju, pa su tako oči bile te koje su istaknute u prvi plan.

Jer godine su samo broj. Danas proslavljam svojih 40 - napisla je kratko ona.

- Najbolje godine, za sve -

- Najjača riba u celoj Srbiji -

- Ova žena izgleda fantastično -

- Lepotice draga srećan rođendan -

- Srećan rođendan, da uvek budete lepi, zdravi i nasmejani -

- Lepota, kažu takav medić se samo jednom rodi -

- Sve najbolje, sve si mlađa i slađa -

- Srećan rođendan predivnoj ženi! Drago mi je što smo rođene na isti datum -

- Sa srećom. Retke su žene kojima su godine samo broj, mada je to kod vas činjenica, zato svaka čast -

Milena poslednjih godina trpi izvesnu dozu negativnih komentara dušebrižnika, samo na račun toga što je i posle tragedije koja ju je zadesila, ostala lepa i dostojanstvena žena.

- Ono što je poražavajuće jeste što to opet dolazi od žena, ko je šta obukao, to kao govori o njemu. Pa ako imam veći dekolte, ne znači da sam pametna, nego da samo lepo izgledam, pa time hoću da privučem pažnju. Ne! Smatram da su lepe žene i pametne, da lepa žena ume i te kako da bude privlačna. To je dobitna kombinacija, kad žena radi na mentalnoj i fizičkoj strani, onda je to potpuno zadovoljstvo - objasnila je Popovićeva u emisiji "Sa Tanjom na ti"

 

 

Veću pažnju privlačio je i prsten na njenoj ruci koji je budno oko fotoreportera zabeležilo još pre godinu dana. Postojalo je mnogo teorija o njegovoj simbolici, ali Milena je samo za čitaoce Republike objasnila i jedinu istinu.

- Ne nosim mnogo nakita. Prsten mi se mnogo dopao, novinari su od toga odmah pravili priče da li je verenički ili nije, ali, evo, sad ću prvi put reći. Ne, nije verenički, to je poklon koji sam sama sebi kupila - odgovorila je slavljenica.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mini

22.06.2023 14:31

Koga ova žena uopšte zanima. Neka živi svoj život, neka je najlepša na svetu, samo da nam se ne nameće ona i njen stil života.