Zanimljivosti

UŠLA JE U KANCELARIJU PRVOG RADNOG DANA: Samo jednim potezom sve je uništila (VIDEO)

Niko nije mogao da predviti ovakav rasplet događaja.

25.08.2023 19:00

UŠLA JE U KANCELARIJU PRVOG RADNOG DANA: Samo jednim potezom sve je uništila (VIDEO)
Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Poznata je poslovica da se "po jutru dan poznaje" i da nam to umnogome određuje kako će nam dan proteći. Iako se ne treba voditi tim nekim smernicama često je i slučaj da neka sitnica odredi u kom pravcu će naš dan teći. Ipak, postoje neprijatne situacije koje se dešavaju baš onda kada treba da sve ide glatko ili kad započinjemo nešto novo. Većinu tada teši činjenica i narodno verovanje da mora neka "šteta da se desi da neki posao krene kako treba".

Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Jedna tiktokerka je htela da proveri kako je sve u redu pre nego počne sa poslom

Ako se na to oslanja, jedna Tiktokerka onda ne bi trebalo da brine jer bi u drugom slučaju morala da se zapita da li je to što radi "pravo?"

Naime, dok se ona spremala da startuje na novom radnom mestu, usnimljena je sigurnosnim kamerama kako se približava stolu, želeći da upozna radno okruženje. Dok je pomerala sto malo u stranu, pripremajući se da startuje sa poslom, doživela je veliku neprijatnost. Kako se dohvatila radnog stola, on se u jednoj sekundi raspao, a ona se našla na podu. Sav radni materijal, knjige i ono što se nalazilo na njemu, našli su se zajedno sa njom na zemlji. Devojka se smejala i pokušavala da dođe sebi, ne shvatajući šta joj se upravo desilo, kada se pojavio jedan kolega na vratima kako bi video šta se dešava i da li je dobro. Tiktokeri su imali da podele neka slična iskustva, dok su se neki šokirali "kvalitetom" stola.

 

 

- Jel taj sto košta dva dolara?

- Svi koji su srušili Lego kocke razumeju ovo.

- Jednom sam tako slomila kolica za čišćenje. Ne znam šta se dogodilo. Samo se raspala.

- Stari zaposleni se osvetio novom.

- To je znak beži!- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako se često dešavaju takve štete od uzbuđenja i da trema čini svoje. Sa druge strane bilo je teoretičara zavere koji su rekli kako misle da je njoj to napravio neko od zaposlenih želeći da je u startu degradira.

Ipak, mnogi su se složili da je jednostavno bio nesrećan slučaj i da niko nije mogao da pretpostavi šta se može dogoditi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)