Zanimljivosti

OVAJ ČOVEK ŽIVI PORED PODZEMNE ŽELEZNICE U NJUJORKU: Ono sa čime se susreće svakodnevno izazvaće strah, a cena koju plaća je paprena (VIDEO)

Mladić je pokazao delove svog stana i otkrio zbog čega noću ne može da zaspi.

24.08.2023 18:00

OVAJ ČOVEK ŽIVI PORED PODZEMNE ŽELEZNICE U NJUJORKU: Ono sa čime se susreće svakodnevno izazvaće strah, a cena koju plaća je paprena (VIDEO)
Printscreen/www.instagram.com/openigloo

U današnje vreme svakome od nas je cilj da pronađemo svoj dom. Retko ko ima finansijskih mogućnosti za kupovinu stana ili kuće te je prinuđen da rentira životni prostor. Cene koje se mesečno izdvajaju za krov nad glavom su šarenolike širom sveta. Međutim, u nekim gradovima su toliko visoke da su mnogima i nedostižne. Takva situacija je i u Brodveju u Americi iako je mnogi smatraju "obećanom zemljom". Jedan mladić pokazao je kako za skoro dve hiljade dolara (1.900 evra) izgleda njegovo mesto za život.

Klip iz Ejč-Bi-Ou serijala "Kako sa Džonom Vilsonom" proširio se internetom nakon što je jedan čovek otkrio gledaocima ovog programa gde živi. Pokazao je detalje svog doma uključujući i spavaću sobu koja se nalazi odmah pored podzemne železnice u Brodveju.

- Ovo je moj krevet gde svake noći spavam, a ovo je železnička stanica Mirtl/Brodvej. Nadao sam se da će mi zavese pomoći, ali sam se prevario. Tokom dana samo pojačam muziku, a noću jednostavno čekam da prevozno sredstvo ode i pokušavam da zaspim pre nego što dođe sledeće - kaže ovaj čovek pokazujući na voz koji prilično glasno ulazi na stanicu, a sve se dešava nekoliko koraka od njegovog prozora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by openigloo (@openigloo)

 

Komentari nisu prestali da se nižu, a mnogi su rekli da znaju koji stan je u pitanju. 

- Dođavola, pitam se koliko sam puta pogledao u sobu ovog čoveka.

- Često gledam kroz prozor ovog čoveka. Recite mu da zalije te biljke iza zavese - glasili su samo neki od komentara.

Drugi koji su u sličnom problemu dali su mu predloge kako da ublaži buku.

- Stavi karton u prozor, dodaj izolacionu penu odozgo pa onda tamne zavese.

- Trokrilni prozori bi znatno smanjili buku - glasili su komentari onih koji se suočavaju sa sličnim problemom..

Duž ovog dela šina podzemne železnice, koja se proteže iznad Brodveja, vozovi prolaze veoma blizu stanova gde putnici mogu da vide njihovu unutrašnjost, posebno u večernjim satima kada su svetla uključena. U Brodveju se cene iznajmljivanja ovakvih stanova kreću oko 1.900 i 2.300 evra mesečno što je dodatno šokantno imajući u vidu o kakvim se neuslovima radi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)