Roditeljstvo

PLATILA JE ĆERKI 450 EVRA DA IZAĐE SA 100 MUŠKARACA: O potezu ova majke bruji internet, evo šta se desilo posle brojnih sastanaka (VIDEO)

Pozadina cele priče izazvala je brojne komentare na TikToku.

28.07.2023 22:00

PLATILA JE ĆERKI 450 EVRA DA IZAĐE SA 100 MUŠKARACA: O potezu ova majke bruji internet, evo šta se desilo posle brojnih sastanaka (VIDEO)
shutterstock.com

Majka je ćerki obećala da će joj platiti 450 evra kada izađe sa 100 različitih partnera. Ona je želela da devojka iskusi sve izazove izlaženja na sastanke i sve "proba" pre nego što se jednog dana odluči na brak. Ovu neverovatnu priču javno je podelila influenserka i frizerka Alis Karolin iz Jute, koja na Tiktoku ima više od 306.000 pratilaca.

U viralnom videu, koji je dosad prikupio 7,6 miliona pregleda, Alis je pokazala svoju porodicu kako slavi što je njena sestra napokon završila sa svim sastancima za šta joj je trebalo nekoliko godina. Na stolu su bila dva kolača: na prvom su svećice poređane u broj "100", dok su na drugom poređane u "Konačno". 

tiktok/printscreen/alysecarolyn

Dva kolača sa brojem "100" i sa "Konačno".

Podnaslov videa glasi: "Kada tvoja mama plati tvojoj sestri 450 evra da izađe na 100 sastanaka sa 100 različitih muškaraca pre nego što se uda."

Iako nije prikazala lice svoje sestre niti otkrila njen identitet, influenserka je pokazala kako njena sestra lista svoj telefon kako bi otkrila popis muškaraca sa kojima je bila na sastancima. 

Komentari nisu prestali da se ređaju i bili su krajnje podeljeni. Mnogi su pohvalili majku što je svojoj ćerki pokazala da uvek ima opciju.

- Majka ne želi da joj ćerka "nasedne". 

- Veliki pozdrav za majku koja joj je pokazala da uvek ima opciju - glasili su samo neki od komentara. 

Ipak, neki su se složili da 450 evra nije dovoljna suma za toliko izlazaka

- To nije dovoljna nadoknada.

- Nije dovoljno novca.

- Ja ne bih to učinila ni za 1.000 evra. Pet sastanaka sa pet različitih muškaraca bilo je dovoljno da me odvrati od ideje da se udam.

- 450 evra za 100 različitih muškaraca nije dovoljno - glasili samo neki od komentara Alisinih pratilaca.

Iako su korisnici tražili više detalja o ovim sastancima, Alis još nije podelila nove informacije. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)