Zanimljivosti

DEČAK JE OD SESTRE DOBIO POKLON KOJI JE SKRIVAO VELIKU TAJNU: Kada je otkrio šta predstavlja nije mogao da zaustavi suze (VIDEO)

Ovakvu reakciju nije očekivala, a sve je zabeleženo kamerama.

24.08.2023 15:09

DEČAK JE OD SESTRE DOBIO POKLON KOJI JE SKRIVAO VELIKU TAJNU: Kada je otkrio šta predstavlja nije mogao da zaustavi suze (VIDEO)
Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Svako ko ima brata ili sestru zna koliko snažna osećanja ih vezuju. Sve bitne stvari koje nam se dešavaju u životu želimo da podelimo upravo sa njima. Međutim, nekada naše tajne mogu biti i pogrešno protumačene što dovodi do brojnih uznebesnih situacija koje ćemo zauvek pamtiti.

Pixabay

Ljubav braće i sestara veoma je snažna

Jedna od najlepših vesti koje porodica može čuti je da će uskoro biti bogatija za novog člana. Sreću jednako dele i budući roditelji i njihovi najbliži, međutim, za neke to može biti zaista pravi šok. Među budućim mamama i tatama sve više vlada trend da to saopšte na neki kreativni način pa se mnogi trude da što više zbune one kojima to treba da otkriju. Ovaj put na "udaru" je bio brat jedne Tiktokerke kome je ona htela da saopšti da očekuje prinovu. Budući da većina to radi putem poklanjanja majičica i neke odeće za bebu i ona se ovaj put odlučila za to.

Ipak, reakciju koju je dobila nije očekivala. Misleći da će na licu svog brata videti prvo šok i iznenađenje a onda i radost, ona je nestrpljivo čekala njegovu reakciju. Kada je otvorio poklon koji je dobio prilično se obradovao misleći da je to poklon za njegovu mačku.

Pošto ga je ovaj poklon prilično oraspoložio i zbavio, pozvao je svoju macu kako bi isprobao to na njoj dok su se sestre i zet smejali za stolom. Iako je momak to prihvatio, nakon izvesnog vremena je posumnjao zašto je to smešno pitajući ih "šta se dešava?" U pozadini se čuje glas zeta koji mu kaže "Džek to nije majica za mačku!" nakon čega se on uozbiljio i skočio od sreće, zagrlivši svoju sestru.

 

@smileandlaughlol He was excited either way haha #funny #fyp ♬ original sound - SMILEY

 

- Kakva preslatka reakcija.

- Momenat kada je shvatio je sve!

- Dve predivne reakcije.

- To je velika ljubav brata i sestre.

- Tako je to počelo.- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su prokomentarisali kako je njegova radost bila veća nego prvi put kada je pomislio da je majica za njegovog ljubimca. Takođe, bilo je i onih koji su komentarisali da je brat zaštitnik i da će biti isto takav ujak. Drugi su rekli da ne treba ovakva iznenađenja svima priređivati jer su pravi šok za one koji su osetljiviji. 

Ipak, u ovom slučaju je scena bila zabavna jer je došlo do konfuzije, što je nasmejalo kako kreatore ovog sadržaja tako i pratioce. U svakom slučaju, kako je stajalo u opisu snimka, brat je i u jednom i u drugom slučaju bio veoma uzbuđen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)