Zanimljivosti

KAD ONA SEDNE U PARK DOGODI SE ČUDO: Nazivaju je Snežanom, životinje pohrle ka njoj, a nećete videti ništa lepše od ovoga danas! (VIDEO)

Ona je po zanimanju slikarka i obožava prirodu.

21.08.2023 16:00

KAD ONA SEDNE U PARK DOGODI SE ČUDO: Nazivaju je Snežanom, životinje pohrle ka njoj, a nećete videti ništa lepše od ovoga danas! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/margheritavargiu

Mnogi ljudi kad sednu u park nahrane golubove i vrapce, ali Italijanka Margarita Vargiu ima mnogo više prijatelja. Svaki put kad dođe i sedne u jedan od poznatih rimskih parkova desi se čudo.

Nju okruže brojne životinje od veverica do ptica koje ona svakodnevno hrani. Životnje je toliko vole i veruju lepoj crnokosoj devojci da joj jedu iz ruke.

Zbog toga su je pratioci na Tik Toku prozvali savremenom Snežanom, aludirajući na čuveni lik iz bajke "Snežana i 7 patuljaka", tačnije na sceni iz istoimenom Diznijevog animiranog filma. 

Printscreen/TikTok/margheritavargiu

Jedna Tiktokerka je pokazala koliko je životnje vole ali ona njih

 

U virlanom snimku koji je pregledan na desetine mliona puta, ona je pokazala kako strpljivo sedi na jednoj klupi dok joj prvo prilazi veverica koju hrani sa lešnikom. Životinja bez straha uzima iz njene ruke a potom joj na ruku sleće i zelena ptica nalik na papagaja koja jede zrnevlje sa njenog dlana. 

Devojka u snimku sedi nepomično dok se životinje hrane iz njenih ruku a po zemlji se vide i golubovi koji su je opkolili čekajući da i oni dobiju koje zrno. U međuvremenu po hranu dolazi još zelenih ptica, dok veverica skakuće po još lešnika kojima je devojka hrani.

Jedna ptica joj je čak sletela na glavu i izmamila osmeh odovj modernoj Snežani, dok veverica bez straha skače u njeno krilo kako bi ih njene ruke uzela još jedan lešnik. U opisu snimka piše: "Oni me zovu Snežana".

Snimak je na mreži sakupio 8,2 miliona sviđanja i preko 47. 000 komentara a mnogi su se složli da joj ovo ime pristaje. 

- Prava Snežana.

- Veverica ne želi da te napusti.

- Dizni, pronašli smo Snežanu, ona je ovde.

@margheritavargiu and I’m so grateful for it 🍎 Thanks guys for all your support and kindness! #biancaneve #snowwhite @Disney Italia @Disney Studios @BILLIE EILISH #fypシ ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] - Billie Eilish

- Ta žena ima neku energiju koju životinje osete.

- Životinje znaju ko ih voli i znaju da je tvoja aura čista, to ih poziva i oni ti veruju- komentarisali su korisnici mreže.

Ova influenserka je iz Rima i po profesiji je slikar  a na mreži je prati preko 380 000 ljudi.

Lljubitelj je prirode, mora i životinja i u njenim objavama se mogu videti isto takvi sadržaji. Pošto je slikarka, u nekim svojim objavama je pokazala izuzetan talenat za ovu profesiju a takođe su joj i za to omiljeni motivi životinje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)