Zanimljivosti

JEZIV DIM JE ISPUNIO AVION, PUTNICI U PANICI: Tina je objasnila šta se dešava i upozorila druge kako da se pripaze! (VIDEO)

U objavi na TikToku ona je podelila sa svojim pratiocima najveći strah koji je doživela tokom letenja, a sa ovim sečesto sreću i drugi posebno tokom leta.

21.08.2023 14:00

JEZIV DIM JE ISPUNIO AVION, PUTNICI U PANICI: Tina je objasnila šta se dešava i upozorila druge kako da se pripaze! (VIDEO)
Shutterstock, Tiktok

Putovanje avionom je najbrži način da se prevezete posebno na dužim destinacijama. Međutim, mnogi ljudi imaju strah od letenja i boravak u avionu za njih je noćna mora.

Jedna tiktokerka podelila je na društvenim mrežama jeziv snimak na kome se vidi kako je letelicu ispunio dim. I dok su drugi putnici počeli da paniče plašeći se da se letelica zapalila, ispostavilo se da je u pitanju nešto sasvim drugo. 

Shutterstock

Putovnje avionom po prvi put može nekome biti zastrašujuće iskustvo

 

Tina ne krije da je i sama bila prestravljena kad je ugledala dim u avionu. Opisujući ovu vrli neprijatnu situaciju ona je objasnila o čemu se radi.

- Šta se dešava sa mojim avionom? Sigurno biste to pomislili kada biste videli dim u kabini naročito ako on ispuni ceo avion? - napisala je Tina.

Devojka je pokazala zamagljen pogled i kako kašlje dok u nastavku snimka je objasnila da se radi o pari i kondenzaciji koja nastaje kada hladan vazduh iz klime dođe u dodir sa toplim vazduhom iz aviona.

- Najčešće se dešava kada je napolju jako topao i vlažan dan a stjuardese su najverovatnije odvrnule erkodišn na maksimum kako bi se kabina što pre rashladila. Tokom leta je ovo sasvim normalna pojava u avionu, zato se opustite i uživajte - napisala je Tina u objavi.

Mnogi Tiktokeri su zahvalili devojci na ovom deljenju saveta, dok su neki rekli da je zakasnila sa tim i da su strah već pretrpeli.

- Ja bih fras doživeo kada bi ovo vidio.

- Meni ne bi stigli objasniti, već bih bio na vratima.

 

 

- Ne, nikad to nisam doživeo ali kada bih prepao bi se jer bi mislio da je požar.

- Ovo je zaista korisno znati. Nisam puno letela pa ne znam šta je sve normalno, a ne deluje tako. Recimo barking dog me je baš uznemirio.

- Hvala, sutra putujem- komentarsali su korisnici mreže.

Mnogi su priznali da bi ovo bio njihov najveći strah i da bi verovatno počeli da šire paniku. Jedna korisnica mreže je ispričala kako je njena tetka doživela sličnu situaciju i da su je jedva smirili jer su mislili da se avion zapalio.

Neki su se šalili kako su pomislili da su oblaci ušli u avion, dok su drugi priznali kako bi radije ostali na tlu i putovali nekim prevoznim sredstvom na zemlji, nego što bi leteli avionom i doživljavali ovakve strahove 

- Onesvestila bih se od straha - zaključila je jedna tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)