Zanimljivosti

NA PROZORU JE BILA SCENA KAO IZ NAJGORIH HOROR FILMOVA: Odmarao je u sobi, a kada je podigao pogled izbezumio se od straha (FOTO)

Iako je pokušavao da dokuči šta se dešava, jedan momak nije mogao da pretpostavi da mu opasnost "diše za vrat".

21.08.2023 17:01

NA PROZORU JE BILA SCENA KAO IZ NAJGORIH HOROR FILMOVA: Odmarao je u sobi, a kada je podigao pogled izbezumio se od straha (FOTO)
Printscreen/TikTok/khoripatti68

Da li ste i vi od onih koji su se nekada smejali svojim najbližim za nešto, ne želeći da im objasne u čemu je problem? To može biti izuzetno frustrirajuće naročito ako ste tip koji ne odustaje već se otvoreno smeje, ne dajući nikakve naznake šta je smešno. Većina može biti iziritirana ovom situacijom, da krene u krajnjem slučaju da viče na drugu stranu, međutim ima i onih koji ostanu pribrani i nedovoljno zainteresovani iako ih sigurno kopka zbog čega im se to smejete.

Dok je jedan muškarac sedeo u dnevnoj sobi, pretpostavlja se sa svojom devojkom ili ženom koja ga je krišom snimala, nije uopšte slutio šta mu se sprema. Zamišljeno je gledao u telefon, surfujući po Internetu potpuno ignorišući sve što se oko njega dešava. U jednom trenutku pred prozorom se pojavio zastrašujući prizor maskirane osobe kao iz horor filmova koja je stajala tik do ovog muškarca iako on uopšte na to nije registrovao.

Printscreen/TikTok/khoripatti68

Na prozoru se pojavila zastrašujuća scena dok je muškarac odmarao uz telefon

Budući da je po sredi bila šala, njegova supruga je bila upoznata sa ovim i neprestano ga je smehom navodila da pogleda ka prozoru. U jednom tenutku se on isprepadan poskočio kada je ugledao zastrašujući prizor. Iza maske se krila neka devojka, pretpostavlja se njihova prijateljica, koja je uživala u svojoj ulozi. Muškarc je skočio i za trenutak ostao nepomičan da bi se brzo dohvatio flašice vode koja je stajala pored njega na stolu.

Snimak je sakupio 1,2 miliona sviđanja a neki su rekli kako je ženin smeh uništio ceo plan. 

 

 

- O Bože, zašto si počela da se smeješ? Ali stvarno.

- Nije vredelo

- Bilo je potencijala..

- Nikada ne bih sedela tamo u mraku sa podignutim zavesama.

- Prepao se - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su komentrisali kako je sve bilo super osmišljeno ali da je autor snimka trebalo da bude ozbiljniji kako bi cela situacija dobila na dramatičnosti. Neki su rekli kako je momak bio zaista opušten i da se nije uopšte osvrtao oko sebe te da bi nenajavljena situacija njega dobro protresla.

Ipak bilo je i onih koji su se sažalili rekavši da ga nije trebalo na ovaj način stresirati jer je čovek kao i svi drugi odmarao i da niko ne bi voleo da proživljava takve stresove i iznenađenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)