Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: "Žena na kojoj Bog nije štedeo, sve joj je dao - i lepotu i pamet!" (FOTO)

Crnokosa lepotica ponovo je privukla pažnju jednom od svojih objava.

28.12.2023 13:00

MILENA POPOVIĆ USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: "Žena na kojoj Bog nije štedeo, sve joj je dao - i lepotu i pamet!" (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović (40), udovica Olivera Ivanovića često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli detalje iz privatnog života. Iako ne krije da je već godinama u skladnoj vezi sa Igorom Jurićem, to ne sprečava njene fanove da je zatrpavaju brojnim komplimentima. Ova crnokosa lepotica često dobija komplimente na različitim jezicima, što je samo dokaz da je njena lepota primećena daleko van granica naše zemlje.

 

 

Divna ženo budi srećna

U jednoj od poslednjih objava Milena je podelila fotografiju gde razbarušene kose pozira u zanosnoj crnoj čipkastoj majici koja se tek nazire. Sa dozom mere i ukusa ona je tek nagovestila svoj seksipil, što je bilo dovoljno da usija društvene mreže i da je pratioci zatrpaju komplimentima i izjavama ljubavi.

- Zavodnica.

- Žena na kojoj Bog nije štedeo, sve joj je dao i lepotu i pamet!

- Lepa kao i uvek.

- Svetsko, a naše.

- Najjača riba u Srbiji!

- Prelepa si.

- Perfektana! Vau! Crno vino, crne oči!

- Tvoja lepota je neverovatna, lepota tvog lica, tvojih očiju i tvoj osmeh, sve što imaš je lepo i neverovatno. Želim vam da uvek imate lepa vremena i srećne stvari koje su slične vašoj lepoti.

- Boginja i najlepša žena.

- Divna ženo, budi srećna.

- Bože dragi, koliko lepa žena! Ovakva lepota da nas predstavlja u svetu. Bila bi najlepša premijerka na planeti! - bili su samo neki od komentara na njen post.

Mnogi primećuju da Milena nikad bolje nije izgledala, a kao razlog navode to što je zaljubljena, srećna i zadovoljna žena. Ona često na svom profili poručuje da treba "uživati u trenutku"... S obzirom na brojne životne nedaće kroz koje je prošla, njene reči imaju težinu.

- Život je sad. Živite sad. Juče je prošlo, sutra ne znamo da li će doći - napisala je ona u jednom od svojih ranijih postova i naterala mnoge da se zamisle. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)