Zanimljivosti

KAKO IZGLEDA KAD SE OPUSTI MILENA POPOVIĆ: Čaša vina i zagonetan osmeh, komentari se samo nižu! (FOTO)

Dama sa stilom je jedan od najčešćih komentara kojima opisuju atraktivnu crnku na mrežama.

10.11.2023 15:59

KAKO IZGLEDA KAD SE OPUSTI MILENA POPOVIĆ: Čaša vina i zagonetan osmeh, komentari se samo nižu! (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović (40) udovica Olivera Ivanovića najčešće objavljuje fotografije sa radnog mesta. Međutim, sad je odlučila da sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu podeli trenutak opuštanja. 

Lepa žena

Ona se slikala sa čašom belog vina u ruci i zagonetnim osmehom, a ova fotografija kao i sve druge koje obajavljuje na društvenim mrežama izazvala je brojne komentare. Za razliku od ranijih slika ovog puta lepa Milena je odlučila se za svedeniju varijantu, tačnije zakopčana je do grla.

Uparila je tamno braon bluzu sa svetlo braon, kariranim sakom. Međutim, to nije sprečilo pratioce da njen nalog zatrpaju komentarima i porukama u kojima ističu koliko je lepa žena.

- Dama sa stilom.

- Tako lepa.

- Slovenska boginja.

- Milena, prelepa si i dama. Moj naklon.

- Imaš očaravajuće lepe oči, svaki put mi ulepšaš dan. 

- Preslatka lepotica.

- Lepoj i šarmantnoj dami želim lep vikend. I ljudima koji prate njenu stranicu - bili su samo neki od komentara na njen post.

Atraktivna crnka sa pratiocima na društvenim mrežama rado deli trenutke iz svog  poslovnog i privatnog života. Za razliku od mnogih drugih dama u Srbiji ona nije ništa radila na sebi, a ne daje ni pet para na negativne komentare. 

Njeni pratioci često ističu koliko su zadivljeni njenom lepotom i stilom, kako na svakoj fotografiji isijava pozitivnom energijom zbog čega je vole. 

Njena lepota davno je prevazišla granice naše zemlje, pa komplimente dobija i od stranaca na englesom, nemačkom i španskom jeziku. Padaju i bračne ponude iako Milena ne krije da je u srećnoj i skladnoj vezi sa Igorom Jurićem

BONUS VIDEO:

Komentari (0)