Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ U OPUŠTENOM IZDANJU: Kratak šorts i vitke noge u prvom planu, zavodljiv osmeh govori više od reči (FOTO)

Ona sve udarce podnosi uz osmeh pokazujući da je jača od svih zlonamernih komentara.

01.09.2023 18:00

MILENA POPOVIĆ U OPUŠTENOM IZDANJU: Kratak šorts i vitke noge u prvom planu, zavodljiv osmeh govori više od reči (FOTO)
Printscreen Instagram/milena_bogdan

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, često je na meti kritika na internetu, a opet svi prate njene objave na Instagramu. Svaka njena objava na društvenim mrežama naiđe na brojne komentare i mahom komplimente posebno muškog dela pratilaca.

Printscreen Instagram/milena_bogdan

Lepa crnka ne skida osmeh sa lica

Zavodljivi osmeh

U najnovijoj objavi lepa crnka je na svom Instagram storiju postavila fotografiju od kojima mnogim muškarcima "nije bilo dobro". Ona se pojavila u nesvakidašnjem izdanju i umesto stroge poslove odeće i haljina ovog puta se odlučila za svetli teksas šorts pa su u prvom planu bile vitke noge.

Međutim, ono što je posebno zaintrigirtalo njene pratioce bio je zavodljivi osmeh koji je govorio više od reči. Ko je fotografisao lepu Milenu i kome se to zavodljivo smeškala dok je pozirala ostaje tajna.

Nije tajna da je srećna i zaljubljena iako je upravo zbog ljubavi trpela najžešće kritike. Ali, ona sve udarce podnosi uz osmeh pokazujući da je jača od svih malicioznih i zlonamernih komentara. 

Sve nedaće koje je snađu kao što je nedavno požar u stanu na Banovom Brdu u kome je živela s sinom nisu je slomile, naprotiv.

- Uz pomoć ljubavi i odgovornosti koju imam i osećam prema mom sinu Bogdanu uspela sam da prebrodim sve teškoće - rekla je Popovićeva nedavno u intervju za Republiku.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Paja Patak

01.09.2023 18:48

Šorts? Cool.

Ivana

02.09.2023 01:10

Vitke noge?….hm….Cemu toliko divljenje doticnoj?? Znatno ispod proseka zena u Srbiji

Nenad

28.12.2023 14:03

vi bas nemate ukusa . Faca joj je je*ozovna do bola , grudi takodje , ali noge bas i nisu nesto ni posebno ni vitke . Koliko samo ima lepih zena jos u Srbiji .