Zanimljivosti

DANICA MAKSIMOVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA: Muškarcima pale vilice do poda, poručili su joj samo jedno! (FOTO)

Atraktivna glumica i u osmoj deceniji pleni pažnju jačeg pola.

18.04.2024 11:02

DANICA MAKSIMOVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA: Muškarcima pale vilice do poda, poručili su joj samo jedno! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Čuvena srpska glumica Danica Makisimović (71) zagazila je u osmu deceniju života, ali i dalje izgleda bar upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci  su i dalje opčinjeni fatalnom glumicom.

 

 

Sirena u bazenu

U najnovijoj objavi na Instagramu Danica je pokazala kako ume da uživa. Ona je snimljena kako se brčka u đakuziju prepunom pene. Atraktivna glumica i u osmoj deceniji pleni pažnju jačeg pola, a ovo nije prvi put da se slika u đakuziju. Ovog puta ona je odabrala crni, jednostavni kupaći kostim koji je isticao njenu vitku figuru posebno bujno poprsje, pa su je muškaraci zasuli komplimentima. Nije izostao ni crveni karmin na usnama koji je njen prepoznatljivi znak.

- Moje uživanje i reset - napisla je Danica uz nikad provokativnije fotografije.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Kraljica! Tako te srce obožavam, uživaj po svojoj meri.

- Savršenstvo si Dano.

- Malopre sam gledao po sedamnaesti put seriju "Ranjeni orao" i sada kada gledam ove slike, zaključujem da za divnu Danicu Maksimović vreme teče unazad...

- Prelepa i prezgodna dama.

- Kao sirena u bazenu.

- Zgodnice brckas se malo samo ti fali društvance...

- Dobra glumica i još lepša žena - poručili su joj oduševljeni fanovi, mahom muškarci.

Među komentarima našla se i poruka u vidu emotikona od njene koleginece Lidije Vukićević, koja takođe privlači veliku pažnju atraktivnim izgledom i važi za jednu od najlepših srpskih glumica u zrelim godinama. Lajkovanjuem posta koleginice Lidija je pokazala da među njima dvema nema ljubomore i da se odlično slažu. 

Kako je jednom prilikom ispričala Danica nema neke velike tajne kada je u pitanju njen izgled. Ulaže u sebe kako bi trajala.

- Svi misle da sam radila bog zna šta, a poenta je u tretmanima koji prijaju mojoj koži. Pre ili kasnije čovek shvati da mora da ulaže u sebe da bi trajao.Moja koža je neverovatno nežna, prozirna, ostljiva zato joj je neophodna dodatna i adekvatna nega - rekla je jednom prilikom čuvena glumica.

Iako je u prošlosti imala probleme, uspela je da ih prevaziđe.

- Svako gleda da se sa problemima izbori na svoj način. Često čujem kako kažu: "Družite se sa onima koji će vam pomoći da izađete iz problema“. Ali ja sam večiti optimista i verujem da svako od nas može da se digne iz pepela, kao Feniks - poručila je Danica Maksimović jednom prilikom uz svoj prepoznatljivi očaravajući osmeh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)