Zanimljivosti

ZBOG NJE JE NIKOLA KOJO IZGUBIO GLAVU: Ovu fatalnu lepoticu niko nije mogao da odbije (FOTO)

Scena koja se i danas prepričava.

21.04.2024 21:45

ZBOG NJE JE NIKOLA KOJO IZGUBIO GLAVU: Ovu fatalnu lepoticu niko nije mogao da odbije (FOTO)
Printscreen/Youtube

Natalija Nataša Lučanin bila je svojevresna lepotica koja je mogla da parira i najlepšim ženama sveta. Plava kosa, pune usne i omamljujući pogled krasili su njeno lice i izdvajali je od ostalih dama.

Zbog ovog atraktivnog izgleda proslavila se ulogom u filmu "Mi nismo anđeli", a samo par minuta koliko je bila u kadru bili su dovoljni da je gledaoci zauvek pamte. Ona je Nikolu Koju, koji je u filmu glumio glavnog lika Nikolu potpuno opčinila kada se pojavila na podiumu. Jedna rečenica čuvene Julijane (kako se zvao njen lik) bila je dovoljna da za njom izgubi glavu.

printscreen/YouTube/okpedja

Natalija Nataša Lučanin u kultnoj sceni filma "Mi nismo anđeli"

"Da li si ikada vodio ljubav na podiumu za igru", glasila je Natalijina replika, a koju decenijama kasnije niko nije zaboravio. 

Glumica je i u seriji "Policajac sa Petlovog brda" igrala zavodnicu Anđelu koja je Ljubišu Samardžića ( inspektora Boška Simića" prevela žednog preko vode. Nakon ove dve, Natalija je nizala i druge uloge, a iz javnog života potpuno se povukla te se malo toga o njoj danas zna. 

Instagram printscreen/natalijanatasalucanin

Nataša Lučanin ovako danas izgleda

Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih godina, bilo je to u filmu "Mis", a onda su se ređali naslovi: "Lijepe žene prolaze kroz grad", "Lovac protiv topa", "Telefonomanija", "Specijalna redakcija", pomenuti film Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", "Crni bombarder" u kojem je igrala Tanju, serija "Policajac sa Petlovog brda" gde je bila Anđela, kultno ostvarenje Dragojevića "Lepa sela lepo gore“ u kojem je glumila bolničarku..

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Cuci

22.04.2024 09:36

Nikakva! Uvek sam se čudio da nisu mogli neku lepšu da nadju za tu ulogu!