Zanimljivosti

ALEKSANDRA MELJNIČEKO PROSLAVLJA 47. ROĐENDAN, A SRPSKI ZET JE ISPUNIO SVE NJENE ŽELJE: Od luksuzne jahte, do koncerta i dijademe - ovo su darovi milijardera

Andrej nije štedeo novca kako bi obradovao svoju voljenu.

21.04.2024 17:38

ALEKSANDRA MELJNIČEKO PROSLAVLJA 47. ROĐENDAN, A SRPSKI ZET JE ISPUNIO SVE NJENE ŽELJE: Od luksuzne jahte, do koncerta i dijademe - ovo su darovi milijardera
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša modelsica, a danas milijarderka Aleksandra Meljničenko danas proslavlja 47. rođendan. Ova bogata Srpkinja već godinama živi svoju najlepšu bajku, te je do sada sigurno ostvarila sve rođendanske želje koje je ikada i mogla pomisliti.

Profimedia

Aleksandra i Andrej Meljničenko

Lepa Aleksandra se 2005. godine udala za milijardera Andreja Meljničenka. Par se venčao 3. septembra 2005. godine na njegovom luksuznom imanju u Antibu na Azurnoj obali. Ovoj svadbenoj ceremoniji prisustvovao je sam krem šoubiznisa, a o slavlju se dugo pisalo. Zvanice su ih zabavljali Enrike Iglesijas, Vitni Hjuston i Kristina Agilera, a kako se tada spekulisalo, srpski zet je na svadbu potrošio oko tri miliona funti.

 

 

Iz ove ljubavi dobili su dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana, koje drže daleko od očiju javnosti i radoznalih pogleda.

Tokom svih godina ljubavi, Andrej nije štedeo na svojoj voljenoj supruzi te ju je obasipao skupocenim darovima. Među poslednjim stvarima koje su se našle u njenom vlasništvu su dve velike kompanije.

 

 

Prethodno Andrej je Sandri za 38. rođendan, poklonio luksuznu jahtu nazvanu simbolično „A“, koja je koštala neverovatnih trista miliona dolara i koju je dizajnirao Filip Stark, te koja je tada proglašena najskupljom jahtom na svetu, i ima neverovatnih sedam i po hiljada kvadratnih metara prostora, i zapošljava preko trideset pet ljudi.

 

 

Za svadbu je dobila dijademu s briljantima čuvene kuće „Van Klef & Arpel” napravljenu po narudžbini Grejs Keli. Na Dan zaljubljenih – maltešku pudlu Valu. Za trideseti rođendan – koncert Dženifer Lopez...

Ovo su samo neki od darova koje je bivša pevačica i model dobila od svog voljenog supruga sa kojima skoro 20 godina uživa u ljubavi. Oni često krstare luksuznom jahtom te su ih paparaci nekoliko puta fotografisali na nekoj od destinacija. Iako se veoma trude da izbegavaju paparace i imaju brojno obezbeđenje, nekada se veštim fotografima ipak posreći te zabeleži objektivom aktivnosti ovog para.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)