Zanimljivosti

ONA JE OSVOJILA SRCE DEJANA STANKOVIĆA: Sportista se u Anu zaljubio na prvi pogled, sada mu je najveća podrška (FOTO)

Zajedno su od tinejdžerskih dana.

18.04.2024 15:00

ONA JE OSVOJILA SRCE DEJANA STANKOVIĆA: Sportista se u Anu zaljubio na prvi pogled, sada mu je najveća podrška (FOTO)
Credit: Alberto Terenghi / IPA / Profimedia

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanović (45), a sada uspešan trener, protivnicima je bio strah i trepet na terenu. Dok je počinjao svoj put ka slavi u kakvoj danas uživa, njegovo srce osvojila je lepa Ana Aćimović. Sportista je sadašnju suprugu upoznao kada je imao samo 19 godina. Od tada kreće njihova ljubavna priča iz koje su dobili troje dece, sinove Filipa, Stefana i Aleksandra.

Ana ne podleže nijednom stereotipu koju važi za supruge fudbalera. Ne voli da se eksponira u javnosti, živi veoma povučenim životom, posvećena je porodici, a posebno deci. Ana i danas neguje prirodnu lepotu kojom je i osvojila fudbalskog asa. Zajedno su 24 godine, a čini se da je njihova ljubav sve jača. Prolazili su kroz sve uspone i padove.  Dejan je o njoj govorio uvek sa puno poštovanja, te bi Ani svaka dama mogla da pozavidi na tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

-Veoma sam energičan, tako da Ana i ja predstavljamo pravu jin-jang kombinaciju. Ona je umerena u svemu, smirena, stvari shvata realno. Nekada ja ne mogu da sagledam stvari kakve jesu, zato što sam subjektivan i ambiciozan, pa ona u najvažnijim momentima bude moj glas razuma koji mi otkrije stvari na pravi način, kakve zaista jesu. Meni je to ogromna podrška, njena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove. Mi smo opozit koji se privlači,minus i plus, energija i staloženost. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video i unosi mi mir koji je za ovakav posao ključan - govorio je Stanković u intervjuu za Gloriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

Upravo ovaj Anin mir je nešto što je sada potrebno celoj porodici kada je objavljeno da je njihov sin u bolnici. Naime, Stefan bije zdravstvenu bitku, a Dejan mu se prethodnih dana maksimalno posvetio ostavivši posao po strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

- Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju. Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju - poručio je Stanković ne preciziravši o kom tačno zdravstvenom problemu se radi.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)