Zanimljivosti

DAJANA I ČARLS SU DOBILI ĆERKU KOJA MOŽE BITI KRALJICA? Nova teorija zavere zapalila mreže, dvor ćuti kao zaliven!

Ona se zove Sara i živi u SAD.

18.04.2024 14:20

DAJANA I ČARLS SU DOBILI ĆERKU KOJA MOŽE BITI KRALJICA? Nova teorija zavere zapalila mreže, dvor ćuti kao zaliven!
Shutterstock, Tanjug/Hollie Adams/Pool Photo via AP

Poslednjih nekoliko meseci britanska kraljevska porodica našla se na meti brojnih teorija zavera koje su plasirane na društvenim mrežama. Sve je počelo nakon operacije princeze Kejt Midlton, kada je dvor odbijao da komentariše njeno stanje, pa su teorije počele samo da se ređaju.

Sad se kraljevska porodica našla na udaru nove teorije zavere. Kako je pisao britanski Miror, pozivajući se na jedan američki tabloid, pokojna princeza Dajana i tadašnji princ, a danas kralj Čarls III pre Vilijama navodno su dobili ćerku. 

Stara - nova teorija

Ova stara - nova teorija o tajnoj ćerki Dajana i Čarlsa ponovo je pokrenuta na mrežama. Kako su svojevremeno pisali svetski mediji, Dajana je devojčicu rodila pre venčanja sa Čarlsom, a da bi se sprečio skandal dete je poslato u Ameriku pod imenom Sara Spenser gde navodno i danas živi.

Njeno postojanje navodno nije tajna za prinčeve Vilijama i Harija koji su više puta tražili da upoznaju sestru, ali im to nije dozvoljeno. Prema pisanju medija, jedina koja je srela Saru je navodno Kejt Midlton koja je ostala u šoku kada je videla koliko ona liči na pokojnu princezu Dajanu. 

Teorije zavetre o tajnog ćerki Dajane i Čarlsa, koje su ponovo zapalile društvene mreže, govore o tome da je Sara rođena na zahtev pokojne kraljice Elizabete II koja je želela da bude 100 posto sigurna da će Dajana moći da podari naslednike Čarlsu. Postoje čak i neke teorije da je devojčicu rodila surogat majka. 

Sara navodno živi inkognito u Novoj Engleskoj u Sjedinjenim Američkim Državama i nikad se nije oglašavala u medijima. Ipak, po naslednom pravu kao starija sestra britanskog prestolonaslednika Vilijama ona bi mogla da zauzme presto nakon smrti kralja Čarlsa III. Britanski dvor, ali i kraljevska porodica, ćute kao zaliveni i nikad nisu rekli ni reč na ovu temu. 

Za razliku od Sare koja krije svoje poreklo, već godinama pažnju medija zaokuplja Sajmon Dorante-Dej koji tvrdi da je dete ljubavi sadašnjeg kralja Čarlsa III i Kamile. On već godinama traži od Čarlsa da se uradi DNK test očinstva kako bi dokazao da mu je on otac.

- Najmanje što Čarls može da uradi jeste da mi da odgovor i prizna me.  Gde je moj DNK test? Ako mi nisi otac, onda dokaži da nisi. Osećam se odbačeno. Čarls je dobio ono što je želeo - dobio je tron, ženu, dobio je sve. Ja čak ne znam ni istinu o svojoj majci. Kada će stvari promeniti tok? - rekao je Sajmon nakon smrti Elizabete II.

On je tada naglasio da je povređen odlukom Čarlsa da Vilijamu dodeli titulu princa od Velsa, jer on kao stariji više zaslužuje titilu i pravo na krunu. Ni o ovim tračevima koji kolaju godinama britanska porodica se nikad nije oglašavala.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Boško

18.04.2024 17:07

Bla bla truć, zagrc......