Zanimljivosti

"MEGAN MARKL POKUŠAVA DA UNOVČI DAJANINO NASLEĐE": Supruzi princa Harija britanska javnost ovo će teško oprostiti! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa iznenadila je poklonike britanske kraljevske porodice kad je najavila svoj novi brend uz naklon svojoj pokojnoj svekrvi

29.03.2024 14:21

"MEGAN MARKL POKUŠAVA DA UNOVČI DAJANINO NASLEĐE": Supruzi princa Harija britanska javnost ovo će teško oprostiti! (FOTO)
Tanjug

Dok princeza Kejt Midlton vodi najtežu životnu bitku - bitku za zdravlje posle uspostavljene dijagnoze raka, dotle njena jetrva Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa pokušava da popravi o sebi sliku o javnosti, praveći paralelu između sebe i pokojne princeze Dajane.

Vojvotkinja od Saseksa iznenadila je javnost najavom svog novog lajfstajl brenda "American Riviera Orchard", ističući time svoje vezanost za pokojnu majku njenog supruga Harija. Ovaj potez izazvao je burne reakcije i polemike, a kraljevski stručnjaci analiziraju njegovu simboliku i uticaj na javno mnjenje.

Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari najavili su lansiranje novog brenda baš na dan dodele nagrada posvećenih princezi Dajani

Novi lajfstajl brend iza kog stoji Megan Markl obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kućne potrepštine, stolnjake, posuđe, maslac od orašastih plodova, džemove i planiranu kozmetičku liniju. Očekuje se da će brend imati značajan komercijalni uspeh, a fanovi su već uzbuđeni zbog najavljenih proizvoda.

Jedan od ključnih momenata u promociji brenda bio je tizer-video koji je otkrio do sada neviđene snimke Megan i princa Harija u njihovoj raskošnoj vili u Kaliforniji. Kraljevski stručnjaci ističu da je lansiranje brenda "American Riviera Orchard" na dan dodele nagrade u čast princeze Dajane zapravo simboličan potez, koji naglašava koliko je Megan vezana za pokojnu majku svog supruga i Dajanin uticaj na kraljevsku porodicu.

- Zaista je značajno što je novi brend Megan Markl lansiran istog datuma kada i dodela nagrade Dajana; Megan je sebe oduvek doživljavala kao Dajaninu naslednicu. Ona sebe vidi kao nekoga ko pati zbog medija, kao što oseća da je princeza Dajana patila, ali će s ove strane okeana biti ogromna količina kritika da ona samo pokušava da unovči Dajanino nasleđe - kaže kraljevski stručnjak  Tom Kvin za britanski "Miror".

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Princ Vilijam i njegova supruga princeza Kejt prolaze kroz teško razdoblje zbog bolesti lepe princeze

S druge strane, princ Vilijam je javno istakao važnost podrške u životu, ističući uticaj koji je njegova majka imala na njega. Princ Hari je takođe istakao podršku i ponos zbog rada dobitnika nagrade "Legacy Award", ističući da bi njegova majka bila ponosna na njihov rad.

Megan Markl je odlučna u promovisanju svog novog brenda, ističući svoju vezanost za princezu Dajanu i istrajavajući u ostvarivanju svojih poslovnih ciljeva. Očekuje se da će ova inicijativa privući pažnju javnosti i pokrenuti široku raspravu o nasleđu princeze Dajane i njenom uticaju na savremenu kraljevsku porodicu koja poslednjih meseci prolazi kroz veoma teške trenutke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)