Zanimljivosti

PROSLAVILA JE 91. ROĐENDAN, A IZGLEDA DECENIJAMA MLAĐE: Sada je jasno na koga je Šeron Stoun nasledila lepotu! (FOTO)

Ovde nije potreban DNK test, jasno je da je Šeron, “pljunuta mama”!

31.05.2024 19:01

PROSLAVILA JE 91. ROĐENDAN, A IZGLEDA DECENIJAMA MLAĐE: Sada je jasno na koga je Šeron Stoun nasledila lepotu! (FOTO)
Profimedia

Holivudska glumica Šeron Stoun (66) na svom Instagram nalogu često deli objave iz privatnog života. Tako je podelila fotografiju svoje majke Doroti i pohvalila njen izgled. Naime, majka slavne glumice ima čak 91. godinu. Vitalna gospođa do pre izvesnog vremena živela je u Midvilu, malom gradu u Pensilvaniji, gde je i Šeron ugledala svet. Međutim, otkako je pre nekoliko godina ostala bez supruga Džozefa, teško podnosi samoću, pa je slavna glumica rešila da je dovede u svoj dom. 

Šeron je ovog puta objavila Doritinu fotografiju, gde je lice njene majke u krupnom planu i kratko napisala koliko je oduševljen njenom vitalnošću iako je na početku čak desete decenije života. Budući da je pored bio slavljenički smajli, očigledno je da je bio i zvanični Dorotin rođendan.

- Moja mama u 91. godini. Neverovatno! Prirodna lepota - dodala je Stounova u opisu, uz smajli koji duva i razbacuje konfete.

 

 

Da njena mama drži do sebe i u njenim godinama vidi se po kosi koja je ofarbana u boju meda, dok nisu izostale ni minđuše i ogrlica. Mnogi se slažu da “oči nikad ne stare”, a jedan pogled na Doroti bio bi dovoljan da se vidi na koga je Šeron nasledila neverovatnu lepotu. Većina glumičinih fanova se zaklinje da njena mama izgleda dve decenije mlađe.

- Mora da ima sjajne gene kada izgleda toliko dobro sa 91 godinom.

- Ovde nije potreban DNK test, jasno je da je Šeron, što bi se reklo “pljunuta majka”.

- Žena zaista izgleda neverovatno za svoje godine.

- Prelepa Doroti, toliko si srećna što je imaš pored sebe Šeron.

- Neka vam svaki dan koji provedete zajedno bude zlata vredan u njenim godinama.

 

 

Podsećamo Doroti je u braku sa Džozefom Stounom, koji je umro 2009. dobila četvoro dece - Keli, Patrika, Majka i Šeron. Porodica Stoun izborila se sa veoma teškim momentima, a legendarna filmska diva i njena mama drže se čvrsto zajedno i kroz dobre i kroz loše trenutke. Patrik Stoun, glumičin mlađi brat, umro je februara prošle godine od srčanog udara, imao je 57 godina.

Šeron je 2001. preživela težak moždani udar,  posle kog je ponovo učila da hoda, a lekari su joj tada dali jedan odsto šanse da preživi. Naredne godine usledila je još jedna šok informacija. Šeron je otkrila da ima tumor, koji hitno mora da bude izvađen. Ona je napomenula da je njen oporavak trajao skoro sedam godina, a za to vreme filmska industrija joj je okrenula leđa. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)