Zanimljivosti

ŠERON STOUN U ŽEŠĆOJ POZI NEGO U "NISKIM STRASTIMA": Njeni noćni rituali će vas iznenaditi! (FOTO)

Nikad ne biste pogodili kako glumica završava dan.

07.03.2024 21:31

ŠERON STOUN U ŽEŠĆOJ POZI NEGO U "NISKIM STRASTIMA": Njeni noćni rituali će vas iznenaditi! (FOTO)
Profimedia

Glumica Šeron Stoun (65) bila je glavna zavodnica Holivuda tokom devedesetih godina. Međutim, ona ne voli da je svrstavaju u određene kategorije, jer se osim glumom bavi i slikarstvom i pisanjem. Tokom pandemije počela je da se bavi slikarstvom, stvarajući apstraktne i "eksplozivne" slike koje će biti izložene u Berlinu, u Galeriji Deshler. U nedavnom intervju za "Eir mejl" otkrila je svoju noćnu rutinu koja se često proteže do ranih jutarnjih časova.

Za tu priliku urađene su nove fotografije u kojime je zanosna glumica prikazana kako sedi u crnom bodiju dugih rukava ispod koga nosi mrežaste čarape. Rukama pokušava da privuče delove bodija koji jedva da prekrivaju njene grudi. Kosa ošišana na paž je zalizana, a za potrebe fotografisanja glumica sedi raširenih nogu, najverovatnije aludirajući na svoju epsku scenu iz filma "Niske strasti" iz daleke 1992. godine.

 

 

Pripremni rituali za spavanje

Šeron otkriva da je noćna ptica i da ne ide na spavanje dok njeni tinejdžeri ne budu kod kuće i u krevetu. Kako je često zauzeta slikanjem, može da slika do kasno u noć, a ponekad čak i do jutra. Nekad se priprema za spavanje tako što se jednostavno “sruši” u krevet, pokrivena slikarskim bojama.

Nega kože pre spavanja

Njeni rituali uključuju potapanje stopala u toplu vodu, gledanje serije "True Detective", kupanje u morskoj soli i korišćenje različitih ulja za negu kože. Takođe, čišćenje boje ispod noktiju je njena svakodnevna rutina, budući da joj ostaju od boja za slikanje.

Šeron sebi često priređuje tretmane i voli da "razgovara" sa svojim slikama kao da su živa bića. Takođe, obično pali vatru u kaminu pored kreveta i malo meditira pre spavanja. Kada se dobro oseća, pre spavanja radi i vežbe poput čučnjeva i joge.

 

 

Omiljeni napitak pred spavanje

Ona je ljubitelj biljnih čajeva i pije ih tokom celog dana. Takođe, ističe značaj unošenja tečnosti, iako prednost daje čajevima.

Ostale navike pred spavanje

Šeron ističe da bi lako mogla da spava na podu, a da od posteljine preferira lanene čaršave. Takođe, otkriva da uživa u noćnoj tišini i zvucima koje proizvode životinje dok ne svane zora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)