Zanimljivosti

BRED PIT I PENELOPE KRUZ UHVAĆENI U RESTORANU: Sve puca od strasti! (FOTO+VIDEO)

Delovalo je kao da nisu mogli da sakriju zaljubljenost u očima, zato i nisu bez razloga dobitnici Oskara.

05.03.2024 21:28

BRED PIT I PENELOPE KRUZ UHVAĆENI U RESTORANU: Sve puca od strasti! (FOTO+VIDEO)
Printscreen/https://www.youtube.com/@CHANEL

Na Šanel reviji na Nedelji mode u Parizu, publiku je dočekalo neočekivano iznenađenje. Oni koji nisu znali o čemu se radi, čak su nagađali da je u pitanju nova holivudska romansa između glumice Penelope Kruz, koja je u srećnom braku sa kolegom Havijerom Bardemom, i razvedenog glumca Breda Pita, koji je uplovio u vezu sa Ines de Ramon.

Međutim, u pitanju je bio kratak film u kome su glavne uloge tumačili Penelope  Bred. Ovaj dvojac se tako prvi put susreo na filmskom setu zajedno. Kratki film je bio omaž filmskom klasiku "Jedan čovek i jedna žena" iz 1966. godine, a režiju potpisuju Inez & Vinud. Ujedno je ovaj klasik bio inspiracija za novu Šanel reklamu, tačnije torbu ovog popularnog brenda.

 

 

Fokus reklame bio je na ključnoj sceni u restoranu hotela Deauville, koja je bila inspirisana originalnom scenom iz filma "Jedan čovek i jedna žena". Penelope i Bred su se našli jedno naspram drugog za stolom, a Šanel torba je postavljena između njih. Ovaj omaž je privukao pažnju publike i ostavio snažan utisak.

Tako je mini film doživeo iznenađujuću svetsku premijeru pre nego što je sama kolekcija prikazana na pisti. Nova verzija takođe prikazuje momenat u kom ih poslužuje konobarica kojoj Penelope na kraju postavlja intirgantno pitanje: “Imate li slobodnih soba?

Posebno interesantno bilo je objašnjenje režisera Inez & Vinudh o zameni uloga u filmu. Naime, dok je ovu kultnu rečenicu i prvi potez u originalnoj verziji filma učinio muškarac, ovoga puta je “stvari” u svoje ruke preuzela žena, što je i bila centralna tema. Ova promena uloga doprinela je dinamici i intrigantnosti filma.

Muzika koja je pratila prikazivanje kolekcije Viržini Vijar, dizajnerke i kreatorne direktorke Šanela, odmah nakon projekcije, bila je "Sexy Boy", što je dodatno doprinelo simboličnoj postavci filma. Vijarova je istakla da je ikonična Šanel torba "predmet želje koji inspiriše i koji čini da sanjamo", naglašavajući njenu važnost i simbolično značenje u modnom svetu.

Ova neočekivana saradnja između Penelope, Breda i Šanela definitivno je privukla veliku pažnju javnosti i ostavila snažan utisak na reviji u Parizu. Svi prisutni bili su oduševljeni ovim iznenađenjem, a film je postao jedan od glavnih razgovora nakon revije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)