Kosa

PENELOPE KRUZ VIŠE NIJE BRINETA: Zbog nove frizure izgleda bar 10 godina mlađe! (FOTO)

Posle skraćivanja kose, slavna glumica se opredelila i za drugačiju boju.

05.03.2024 17:31

PENELOPE KRUZ VIŠE NIJE BRINETA: Zbog nove frizure izgleda bar 10 godina mlađe! (FOTO)
Profimedia

Penelope Kruz važi za jednu od najstilizovanijih glumica i žena koje na javnoj sceni promoviše prirodnu lepotu. Atraktivnu glumicu godinama svi znaju kao fatalnu brinetu i najbolju prijateljicu Selme Hajek, a u više navrata njih dve su pokazale koliko su slične ne samo po izgledu, već i po pogledima na život. Duga kosa bila je oduvek prepoznatljiv znak poznate španske glumice, ali je u ona u januaru sve iznenadila kada je skratila kosu na paž, što je publika mogla da vidi na dodeli nagrada u Los Anđelesu.

Tanjug/AP

Penelope svi znaju kao večitu brinetu

Kruzova je pokazala da se, kao i svaka žena, ne zaustavlja samo na jednoj promeni, pa se pojavila na dodeli SAG nagrada u još lepšem i modernijem stilu. Glumica se opredelila za izrazito svetle pramenove, koji su dali jedinstven pečat njenom harizmatičnom izgledu.

Za frizuru lepe glumice pobrinuo se poznati frizer Pablo Iglesias. On je odlučio da joj izvuče medeno plave pramenove koji su, kako smatraju i najoštriji kritičari, odličan izbor za dame 50+.

 

I dok je na dodeli nagrada u Los Anđelesu bila u glamuroznom romantičnom izdanju, na Nedelji mode u Parizu ambasadorka "Šanela" se pojavila u tamnom kožnom kompletu i sa ravno isfeniranom kosom.

Glumica nije izostala sa "Šanelove" revije, a prisutne je ostavila bez teksta novim prelepim izdanjem. Nije propustila da stavi velike tamne naočare za sunce, zbog čega je dodatno izgledala moćno i neodoljivo. 

Profimedia

Glumica je oduševila na Šanelovoj reviji sa novim stajlingom

Podsećanja radi, u redovima VIP "devojaka" Penelope mnogi nazivaju "čokoladicom" zbog njene kose i tena, ali je ovoga puta odlučila da iznenadi sve. Frizeri poručuju da su pramenovi odličan izbor za dame tokom nastupajućeg proleća, a bob frizura je na damama "koje su u najboljim godinama" pun pogodak. 

Glumica koju svi znaju po dugoj tamnosmeđoj kosi sada naginje ka svetloplavoj sa medenim tonovima, a mnogi stilisti se slažu da je ovo za nju pravo osveženje. Zavidan volumen, talasaste ivice i nova nijansa omekšavaju izraz lica i zrače toplinom koju Penelope dočarava u velikom stilu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)