VIP saveti

DA LI JE ZEJNIN NASTUP NA PESMI ZA EVROVIZIJU PLAGIJAT: Sve već viđeno pre dve godine, evo koja pevačica joj je bila "inspiracija" (FOTO)

Srbija bira predstavnika za Evrovziju 2024. godine.

29.02.2024 21:48

DA LI JE ZEJNIN NASTUP NA PESMI ZA EVROVIZIJU PLAGIJAT: Sve već viđeno pre dve godine, evo koja pevačica joj je bila "inspiracija" (FOTO)
RTS printscreen

Srbija bira predstavnika za Evroviziju 2024. godine, a tokom druge polufinalne večeri već su se pojedine pevačice predstavile veoma upečatljivim stajlinzima. 

Dok se numere nižu, društvene mreže su se usijale od komentara. Već sa prvim predstavljanjem imamo najefektnije stajlinge, a njih su ponele Zejna, Nadia i Kat Dosa.

Dragan Kadić

Nadia je na Pesmi za Evroviziju odabrala crno, a kožne pantalone svi su komentarisali

Nadia se pojavila u crnim kožnim pantalonama i crnoj majici. Čini se da nije uložila previše truda te je pobrala komentare samo zbog toga. Kat Dosa pojavila se u belom, a perjani ogrtač svakako je privukao pažnju. Ma koliko ona bila dobro raspoložena, čini se da je odabir garderobe bio veliki promašaj jer mnogi kažu da liči na imitaciju puslice i nešto što je već viđeno.

Dragan Kadić

Kat Dosa privukla je veliku pažnju u belom

Međutim, Zejna je ipak pobednik, ali ne po originalnosti. Društvene mreže su se usijale nakon njenog nastupa. Glas ove talentovane pevačice su svi pohvalili ali problem je bio scenski nastup i stajling. Dok se govorilo kako je previše "ukočena" na sceni, drugi su brzopotezno pronašli to da je Zejnin izgled i nastup plagijat. Reč je o nastupu pevačice Rosalie još davne 2022. godine.

RTS printscreen

Zejnin nastup na PZE24

Zejna se nije oglašavala ovim povodom, ali ono što je sigurno jeste da joj se neće svideti komentari na mrežama, posebno što su se mnogi više bavili ovom spornom situacijom a ne njenim pevanjem, pa i samom numerom.

youtube/ BrunoTraductorOfficial

Rosalin nastup iz 2022. godine

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)