Zanimljivosti

DANIJELA DIMITROVSKA OTKRILA NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: Ovo joj je omiljena boja, a suknja nikad kraća! (FOTO)

Bivša manekenka uvek odiše elegancijom koja ne prelazi granice pristojnosti, pa je uzor mnogima.

04.02.2024 11:20

DANIJELA DIMITROVSKA OTKRILA NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: Ovo joj je omiljena boja, a suknja nikad kraća! (FOTO)
F.S./ATAImages

Bivša manekenka Danijela Dimitrovska posle razvoda od voditelja Ognjena Amidžića upustila se u voditeljske vode, a izgleda da joj se smeši sjajna karijera i na ovom polju. Iako je poslednje dane provela u krevetu, budući da je bolesna, uspela je da pronađe neobjavljene fotografije, koje su, pukim slučajem, sada ugledale svetlost dana.

Danijelina omiljena boja je krem, a fotografije su bila upravo u tom tonu. Ona je ponela kraći sako koji je bio od materijala sličnog onom koji je namenjen kaputima. Sam kroj sakoa bio je veoma interesantan, a krasila ga je visoka kragna, naborani rukavi i karneri pri kraju, dok je u struku imao kaiš.

 

 

Ma koliko sako bio interesantan, sve simpatije prikupila je mini-suknja koja je bila u kompletu sa sakoom. Ona je takođe bila neobičnog kroja, a krasio ju je kosi porub. Danijela je uz ovu kombinaciju ponela i čizme od prevrnute kože koje su takođe bile u krem boji. Primetna je bila jača šminka, budući da je fotografisanje očigledno bilo za određeni brend, dok su naočare za sunce završile u Danijeloj kosi.

- U mojim omiljenim bojama. I tako skrolujući galerijom naletim na ove fotke, kad sam bila zdrava i pristojnoizgledajuća osoba… Pa zašto da ne završe na objavi - napisala je Danijela u opisu.

instagram-danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska

Fotografije su za kratko vreme dobile blizu 6.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Možeš da navuče džak, bićeš prelepa.

- Svetle boje ti odlično stoje, prelepa si. Čizme su pun pogodak.

- Kakav je osećaj biti savršen?

- Ovo nije samo pristojno, ovo je svetski izgled!

- Kada bi se sadašnja ženska deca ugledala na ovu prelepu ženu, gde bi nam kraj bio!

- Gospode, pa ti si svakim danom sve lepša i lepša!

- Ma navuci i džak kad ti kažu, da im dokažeš da si uvek top - bili su samo neki od komentara ispod fotografija koje je Danijela podelila na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)