Zanimljivosti

ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ PROGOVORILA O POVRATKU: Šarmantna voditeljka otkrila da li se uskoro vraća na male ekrane! (FOTO+VIDEO)

Fanovi nisu štedeli komplimenete na račun njenog izgleda.

02.02.2024 13:00

ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ PROGOVORILA O POVRATKU: Šarmantna voditeljka  otkrila da li se uskoro vraća na male ekrane! (FOTO+VIDEO)
M.K./ATAImages

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) zapanjila je svoje fanove nakon što je nedavno proslavila rođendan a ljudi shvatili da se bliži kraju pete decenije. Mnogi smatraju da izgleda mnogo mlađe nego što joj piše u krštenici. Iako je rodila dvoje dece ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe devojke, fantastičnu kosu a odevnim kobinacijama dodatno ističe svoju lepotu. 

Šarmantna voditeljka obožava da se slika is voje fotografije postavlja na društvene mreže.Njeni fanovi zapanjeni su kako je uvek savršeno stilizovana čak i krene da kupi namirnice, izvede decu u park ili popije kafu u obližnjem kafiću.

Aleksandra se u jednoj od poslednjih objava slikala u belom kompletu. Imala je belu suknju midi dužine, strukirani sako iste boje na kopčanje. Suknja je opušteno padala, dok je sako bio uzan i duži. Uz celu kombinaciju ponela je manju Šanel ljubičasto-crnu torbu i zlatne salonke vrtoglavo visokih potpetica. 

Bujnu crnu kosu pustila je da opušteno pada, dok se opredila za diskretniju šminku sa netralnim pastelnim bojama. Od nakita je imala biserne minđuše i metalni sat. Celokupni utisak odavao je dašak glamura starog Holivuda.

 

 

Njen instagram nalog je u trenu zatrpan komplimentima, a većina njenih pratilaca očajavala je što je više ne gleda u emisiji na K1 koju je vodila sa kolegom Boškom Jakovljevićem. Aleksandra je čak na pitanje da li se skoro vraća na male ekrane odgovorila odrečno.

- Iskrena da budem, nedostajete mi u jutarnjoj emisiji sa Boškom.

- Dokaz, po ko zna koji put, kako treba jedna žena da izgleda. Aleksandra je to već pokazala i objasnila, devojke učite!

- Prelepa kao i uvek, čak savršena.

- Ovako jedna žena treba da izgleda! Svaka čast!

- Aleksandra, kad će povratak na ekrane - na šta je Jeftanovićeva odgovorila “Za sada ne.”

- Šteta, oseti se odsutnost jedne od najboljih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)