Zanimljivosti

MINJA MILETIĆ PROVIDNOM BLUZOM ZAPALILA MAŠTU FANOVA I POKAZALA VIŠE NEGO INAČE: "Kad se oglasi Minja sve u meni tinja!" (FOTO)

Voditeljka privlači pažnju gde god da se pojavi, a mreže gore.

20.01.2024 20:00

MINJA MILETIĆ PROVIDNOM BLUZOM ZAPALILA MAŠTU FANOVA I POKAZALA VIŠE NEGO INAČE: "Kad se oglasi Minja sve u meni tinja!" (FOTO)
Privatna arhiva

Voditeljka Minja Miletić (43) važi za jednu od najelegantnijih voditeljki koja gotovo da ne greši kad je stajling u pitanju. Gostima ume da postavi "neugodna" pitanja, a važi i za velikog profesionalca. Muškarci u komentarima ne skrivaju koliko im se Minja dopada. S druge strane, dame joj se dive zbog nepogrešivih modnih kombinacija koje nikada ne izgledaju neprimereno.

Minja voli elegantan stil sa dozom provokacije i najčešće bira garderobu u kojoj može da pokaže svoje lepe i vitke noge. Kako je svojevremeno otkrila, najčešće bira klasične komade garderobe i od tog stila ne odustaje. Po tome je postala prepoznatljiva kako kao TV lice, tako i van studija. Ponekad napravi izuzetak po pitanju stajlinga, i to kada su izlasci u pitanju, a njeni pratioci kojih na Instagramu ima 31.000, jedva dočekaju svaku takvu objavu.

Miletićeva je tako nedavno objavila fotografije koje značajnije odstupaju od njenog klasičnog stila. Naime, ona se opredelila za crnu providnu bluzu koja je raspalila maštu svih njenih pratilaca. Ova bluza bila je u vidu polurolke, ali je bila cela providna, sem rukava i malenog topa koji je išao preko grudi. Upitno je ostalo i da li je atraktivna voditeljka ispod ove kreacije ponela grudnjak, budući da je bluza delimično otkrila delić Minjinog poprsja.

Atraktivna voditeljka se opredelila za isfeniranu kosu i suptilniju šminku, dok je od aksesoara ponela veće minđuše i metalni sat u boji zlata. Osmeh je i dalje njen zaštitni znak, a iako je sedela izgleda da je u donjem delu obukla crne pantalone.

- Život je kratak, a svet je veliki. Ispunite ga osmehom i hrabrošću - poručila je Miletićeva.

 

 

Fotografije su naišle na veliki broj sviđanja, a usledila je salva pohvala za izgled.

- Divna si, vidim da tvoja lepota nema granica.

- Volimo te kad si iskrena.

- Kad se oglasi Minja, sve u meni tinja!

- Ti si zaista posebna i neverovatna žena!

Lepota, stil, ukus i znanje - bili su samo neki od komentara ispod fotografija koje je lepa Minja podelila n Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)