Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O NOGAMA MINJE MILETIĆ: Izazovnija čak i od Šeron Stoun! (FOTO+VIDEO)

Popularna voditeljka objavila je deo atmosfere sa snimanja što je izazvalo salve pohvala na društvenim mrežama.

16.12.2023 13:40

SVI PRIČAJU O NOGAMA MINJE MILETIĆ: Izazovnija čak i od Šeron Stoun! (FOTO+VIDEO)
Privatna arhiva

Voditeljka Minja Miletić (43) važi za jedno od ozbiljnijih, ali ujedno i veoma atraktivnih lica informativnog novinarstva. Gostima ume da postavi "neugodna" pitanja, a važi za velikog profesionalca. Muškarci u komentarima ljube stope po kojima hoda. Dame joj se s druge strane dive zbog nepogrešivih modnih kombinacija koje nikada ne izgledaju neprimereno emisiji koju vodi, kao i zbog vitkog tela koja se nije značajnije promenilo ni kada je bila u drugom stanju. Naime, Minja je juna 2020. godine i to na svoj rođendan, rodila devojčicu.

Ona privatni život krije kao zmija noge i to joj godinama polazi za rukom. Tek poneki detalj podeli i sa fanovima na društvenim mrežama koji je prate u stopu i komentarišu svaku njenu objavu. Ovoga puta objava je bila strogo profesionalna, ali otkrila je delić atmosfere iza scene pred početak snimanja emisije. 

Miletićeva se opredelila za crnu kraću haljinu koja je bila što bi se reklo “zakopčana do grla”, tačnije imala je maleni prorez koji je krasila neka vrsta kopče nalik ogrlici. Haljina je bila u vidu šireg modela, bez ikakvog dekoltea i dugih rukava. Međutim Minja je uspela da mami sve poglede čak i u ovakvoj vrsti haljine koja nije uz telo. Njene duge vitke noge ponovo su bile u prvom planu, a salonke visokih potpetica sa srebrnim detaljima su ovom prilikom došle do izražaja. 

Crveni karmin je uglavnom Minjin zaštitini znak, a i ovaj put je on dominirao od šminke. Poznato je da je novinarka uglavno uvek verna proverenoj frizuri u vidu dužeg paža. Pojedine je njeno prekrštanje nogu podsetilo na čuvenu scenu Šeron Stoun iz filma "Niske strasti", što važi za najizazovniju filmsku scenu ikada. 

- Iza scene - kratko je napisla Miletićeva.

 

 

Snimak je u rekordnom roku dobio veliki broj komentara i to mahom od muške populacije.

- Minja, lepotice, anđele, kraljice, voljena ženo, ljubim ti stope kojima gaziš, ljubim ti cipele i te štikle koje su za mene veliko božanstvo.

- Vrhunsko novinarstvo, bravo.

- Naša najlepša dama.

- Minjine čari su beskonačne.

- Lepa zgodna i elegantna ženo, Bog ti dao sve i nagradio te lepotom kojom obaraš s nogu svakog muškarca.

- Veoma nadarena za novinarstvo, komunikativna, provokativna, vaspitana, kulturna, dobronamerna, a istovremeno i drska u pozitivnom smislu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)