Zanimljivosti

"O PROŠLOJ NOĆI": Aleksandri Jeftanović dekolte otkrio bujne grudi, o ovim kadrovima svi pričaju (FOTO+VIDEO)

Voditeljka u hladnim danima maskimalno podiže temperaturu.

06.12.2023 19:00

"O PROŠLOJ NOĆI": Aleksandri Jeftanović dekolte otkrio bujne grudi, o ovim kadrovima svi pričaju (FOTO+VIDEO)
Instagram-aleksandra.jeftanovic

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Mnogi su zapanjeni činjenicom da je nedavno napunila 48 godina i da se uveliko približava kraju pete decenije. Većina bi joj dala minimum deceniju manje, a na idelanoj liniji, fantastičnoj kosi i odevnim kombinacijama bi joj pozavidele i upola mlađe koleginice. Komentari u kojima je nezvanično proglašavaju za najlepšu Srpkinju nisu retki, a svakom objavom ona to potvrđuje.

Šarmantna voditeljka je i ovaj put dokazala da i posle dvoje dece ima savršenu liniju. Jeftanovićeva je ponovo potvrdila da svaka žena u garderoberu mora da ima malu crnu haljinu, dok je broj crnih kreacija kojima Aleksandra raspolaže veliki. Ona se ovog puta odlučila za svedeniju crnu toaletu koja je na njoj izgledala veoma glamurozno. 

Haljina je u gornjem delu imala dubok dekolte, a Jeftanovićeva je odlučila da je ponese bez brushaltera. Aleksandra je retka prirodna lepotica, a njene grudi su u ovoj haljini još više došle do izražaja. Kreacija prati liniju tela i pada do zemlje, a voditeljka je uz nju podigla kosu u neobaveznu punđu i ponela diskretan nakit, kao i sandale visokih potpetica.

- O prošloj noći - kratko je napisala Jeftanovićeva uz crno-bele fotografije i snimak.

Instagram-aleksandra.jeftanovic

Aleksandra Jeftanović

Objava je u rekordnom roku dobila više od 2.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Nemam reči.

- Zadivljujuća žena.

- Uvek tip-top skockana.

- Sve sto bih rekao bilo bi suvišno, fascinantna.

- Jednostavno, ostadoh bez teksta.

- Strašno lepa žena.

-  Ono, kad krenem da ti napišem kompliment i ne znam šta bi bilo dovoljno, eto to se desilo upravo - napisla joj je jedna dama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)