Zanimljivosti

TANJI SAVIĆ SKLIZNULA HALJINA SA RAMENA, PA POKAZALA BUJNE OBLINE: Pevačica bacila muškarce u trans, ovu fotografiju će dugo pamtiti (FOTO)

Poznata dama pravi dobru atmosferu na svojim nastupima, pa se neretko traži i karta više.

23.11.2023 20:09

TANJI SAVIĆ SKLIZNULA HALJINA SA RAMENA, PA POKAZALA BUJNE OBLINE: Pevačica bacila muškarce u trans, ovu fotografiju će dugo pamtiti (FOTO)
ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić (38) je bezmalo 20 godina na medijskoj sceni. Ona je jedna od najpoznatijih finalista prve sezone Zvezda Granda, a tokom takmičenja zauzela je visoko treće mesto. Čini se da se od nje nakon takmičenja najviše očekivalo, a jedna je od retkih koja je uspela je da opravda očekivanja, kako čelnika Granda tako i publike.

Tanja je pri kraju četvrte decenije i ima dvoje dece, dok joj na izgledu zavide i mnoge mlađe koleginice. Na njenim nastupima uvek vlada dobra atmosfera budući da Savićeva pleni pažnju kako glasom, tako o stasom.

 

Pevačica je od početka karijere ostala dosledna stajlingu koji se pokazao kao dobitni. Duga crna loknasta kosa, upečatljiva šminka i elegantne duge haljine dubokog dekoltea su nešto u čemu se ona najbolje snalazi. Ovog puta opredelila se za dugu usku zelenu haljinu ispod koje vidno nije ponela brushalter. Tanja je tako čak sputila široke bretele otkrivši gola ramena, a haljinu je delimično povukla nadole i to u predelu grudi. Malo je reći da su se društvene mreže upalile u trenu.

- U subotu se družimo u Oslu, u Norveškoj - kratko je poručila pevačica uz širok osmeh.

 

Fotografija je u trenu dobila više od 18.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Obuci se dobro!

- Kraljica u svakom pogledu, žena-lavica!

- Izgoreće Oslo!

- Na svakom nastupu napraviš vrhunsku atmosferu, izgledaš savršeno, najbolja si!

- Prelepa žena!

 

Podsećamo da se Tanja udala za Dušana Jovančevića sa kojim je dobila dva sina. Ona je sa porodicom neko vreme živela u Australiji, a aprila 2020. godine, usledili su najveći problemi. Dušan je bez njenog znanja odveo sinove za Australiju, gde su odvojeni od majke proveli više od godinu dana. Međutim, Tanja je dobila starateljstvo nad decom koja su se 2021. godine preselila u njen dom, posle godinu dana razvojenosti. 

Skoro dve godine posle toga pevačica nije ni razmišljala o novom partneru i trudila se da se njeni sinovi adaptiraju na novu sredinu. Ipak, ljubav ne bira ni vreme ni mesto, tako da je Tanja nedavno obelodanila da je srećno zaljubljena u pilota Muhameda Mukija Bešić, koji je 11 godina mlađi od nje, dok se par navodno i verio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)