Zanimljivosti

JELENA TOMAŠEVIĆ NA NASTUPU U KORSETU KOJI JE OTKRIO I PREVIŠE: Dekolte pevačice mamio poglede, niko nije ni primetio da napolju lije kiša! (FOTO+VIDEO)

Koncert u Strumici još dugo će se prepričavati.

19.11.2023 20:00

JELENA TOMAŠEVIĆ NA NASTUPU U KORSETU KOJI JE OTKRIO I PREVIŠE: Dekolte pevačice mamio poglede, niko nije ni primetio da napolju lije kiša! (FOTO+VIDEO)
Foto: Miloš Nadaždin

Pevačica Jelena Tomašević nedavno je napunila 40 godina, izgleda neverovatno mladoliko za svoje godine. Ona važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj javnoj sceni. Više puta je predlagana kao kandidat za predstavnika Srbije za pesmu Evrovizije, a njeno učešće na tom muzičkom takmičenju pamti se kao veoma uspešno. Poznati tenor Andrea Bočeli je prilikom prošlogodišnjeg gostovanja našoj zemlji za gosta na beogradskom koncertu izabrao upravo nju, što je čast koja se retko pruža. 

Jelena privlači pažnju gde god da kroči, kako glasom, tako i stasom. Pevačicu čak upoređuju sa Latino divom Dženifer Lopez, a nisu retki oni koji smatraju da Jelena s godinama izgleda sve bolje. Tako je bilo i tokom njenog poslednjeg nastupa. Pevačica važi za damu od stila na kojoj je sve uvek odmereno i diskretno, ipak ovaj put malo ko je mogao, a da ne primeti njen dubok dekolte

Jelena se opredelila za crne cigaret pantalone dubokog struka preko koga je išao veliki pojas, dok je u gornjem delu imala crni korset. Preko svega je ponela duži crni ustručen sako, koji se po materijalu uklapao u celokupnu odevnu kombinaciju. Dugu kosu boje meda vezala je u visok rep iz koga su provirivale lokne koje su joj uokvirile lice. Izbor šminke pao je na svedeniju varijantu na kojoj je dominirao ajlajner. Od nakita je ponela jedino veće zlatne alke, dok očigledno nije želela da dekolte dodatno optereti ogrlicom. I pored toga usledila je salva pohvala za izgled, pogotovo od strane jačeg pola.

- Strumičani dragi, jeste da je sinoć napolju kiša "lila kao iz kabla", ali je zato nama grejalo sunce u klubu - dodala je pevačica na svom Instagram nalogu.

 

 

Fotografije i snimci sa nastupa su u rekordnom roku dobili više od 3.000 sviđanja, dok je usledio veliki broj komentara.

- Samo imam da prokomentarišem: “Vauuuu!”

- Preslatka si Jeco, ljubim te u dušu.

- Bilo je predivno sinoć, hvala vam od srca što širite ljubav.

- Lepa i misteriozna žena.

- Opet mi liči na Dženifer Lopez.

- Jednom dama, zauvek dama.

- Ovako treba da izgleda svaka žena, damski, prirodno i sa stilom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)