Zanimljivosti

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Marijana Mateus u providnoj haljini sa dubokim šlicem pokazala više nego što je trebalo! (FOTO)

Ona je čestitala prijateljici rođendan, Instagram izgoreo a komentari se samo nižu.

30.10.2023 16:00

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Marijana Mateus u providnoj haljini sa dubokim šlicem pokazala više nego što je trebalo! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića kao i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51) ne prestaje da intrigira javnost putem društvenih mreža. Ona privlači veliku pažnju provokativnim fotografijama iz privatnog života koje redovno deli sa svojih 93.000 Instagram pratilaca. Ovoga puta ona je čestitala rođendan prijateljici i objavila desetak zajedničkih fotografija. Na jednoj od slika ona je pozira u providnoj haljini sa dubokim šlicem koji je otkrivao više nego što je trebalo. Ona je u trenu zapalila Instagram a komentari se samo nižu.

Na prvoj fotografiji Marijana nosi crnu top haljinu sa dekolteom u prvim planu, dok šlic koji otriva njene duge vitke noge. Ona smatra da su joj noge glavni adut pa ih često ističe u kratkim haljinama neka i previše. Ona sa slavljenicom sedi prekrštenih nogu, dok je fotografija tako uslikana da otkriva malo više od uobičajenog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Najveću pažnju ipak je izazvala fotografija na kojoj je Mateusova dugu letnju i prilično providnu cvetnu haljinu zadigla gotovo do kukova. Uz sve to haljina ima dubok šlic pa je pokazala sve gotovo do međunožja. 

- Draga moja Katarina, da ti svako sutra bude lepše od juče, da uživaš u svom divnom danu i da ga kako ti znaš i umeš najlepše provedeš, uz tebi drage i voljene ljude. Ostani svoja i jedinstvena i zapamti da život nema reprizu - poručila je Mateusova prijateljici Katarini. 

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus sa prijateljicom

Usledilo je 3.500 sviđanja, dok su se komentaru ssamo nizali jedan za drugim, a oglasila se i slavljenica.

- Hvala ti lepotice moja. Ne mogu ti opisati koliko sam srećna što te imam i svom životu - poričila joj je Katarina, dok su se reakcije ostalih pratilaca smenjivale.

- Sve puca na njima dvema!

- Kakve mačke!

- Marijana ulepšavaš mi dane svojom lepotom i osmehom.

- Za vas dve vreme je stalo!

- Ove slike nisu za one sa lošim srcem!

Za razliku od jačeg pola koji Marijanu redovno obasipa komplimentima i bračnim ponudama, uvek se nađu pojedine dame koje smatraju da je markirana garderoba i šminka najzaslužnija što Mateusova uvek izgleda mladoliko i lepo. Među komentarima provukao se i neki u kojima se potencira da dizajnerka nije toliko glamurozna bez skupe šminke i krpica. 

- Hajde nekad stavi sliku kad ustanes ujutro - poručila joj je tako jedna gospođa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

bojan

31.10.2023 11:55

Nasta se vi lozite .