Zanimljivosti

OD LENE KOVAČEVIĆ OVAKO NEŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dubok dekolte i gola ramena u izazovnoj kreaciji koja oduzima dah! (FOTO)

Ona je pokrenula novi biznis a sudeći po reakcijama pratilaca na društvenim mrežama biće uspešna.

01.12.2023 18:00

OD LENE KOVAČEVIĆ OVAKO NEŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dubok dekolte i gola ramena u izazovnoj kreaciji koja oduzima dah! (FOTO)
ATA images

Pevačica Lena Kovačević (41) oduvek pleni kako glasom, tako i stasom. Jedna od najtalentovanijih džez pevačica i ćerka pisca Dušana Kovačevića, mami poglede neverovatnom lepotom i harizmom gde god da se pojavi. Lena je uvek u prvi plan stavljala svoju muziku, dok je privatni život vešto skrivala, pa mnogi ni ne znaju da je ona ponosna mama dvojice dečaka, Vuka (12) i Teodora (9), dok je od 2011. godine u skladnom braku sa Veljkom Brčinom. Lena je rešila da se pored uspešne muzičke karijere oproba i kao dizajner, a sudeći po prvim reakcijama biće vrlo uspešna i u ovom biznisu. 

Ona je tako nedavno objavila serijal fotografija na Instagramu koji je malo koga od njenih 252.000 fanova ostavio ravnodušnim. Najviše pažnje izazvala je prva fotografija na kojoj Lena sedi u modnom studiju obučena u raskošnu toaletu nežno plave boje preko koga ima mantil u istoj nijansi. Ono što je privuklo najviše pažnje je to što je u pitanju bila korset haljina, a mantil je skinula sa jednog ramena, kako bi što bolje pozirala za fotografisanje. Zanosna linija ove pevačice koja i početkom pete decenije ima odličnu figuru i njena gola ramena pobrali su salve simpatija.

 

 

Kovačeveićeva se na narednim fotografijama uslikala tako da je do izražaja došla haljina, koja je, izgleda, njenih ruku delu. U pitanju je kreacija koja je u gornjem delu u vidu korseta, koja do zemlje prati liniju tela, a preko svega išao je manitil iste nijanse.

- Uskoro stižu haljine, pored male kolekcije stvari koje sam iz ljubavi prema određenom ukusu pravila za sebe, a tako sam došla na ideju da nešto od toga napravim i za vas. Moj moto je: “Ako se vama ne dopadne, sve ću da nosim sama!” - napisla je u duhovitom tonu Kovačevićeva u opisu.

Objava je u trenu dobila veliki broj sviđanja, dok su se komentari podrške ređali.

- Vau, Lenka, pa ovo je baš, baš, pravi preduzetnički modni poduhvat! Bravo, carice, samo gruvaj.

- Srećno Lena, puno uspeha za tebe i tvoj. kako ti kažeš, maleni brend, ali sam sigurna da će vrlo brzo biti tvoj veliki brend.

- Kupujem sve šta predlažeš, ovakva moda nema ni u Parizu!

- Ponos je nositi vaše modele, jer to znači da ću se osećati kao da sam dama, umetnik je umetnik.

- Bože, prelepe li žene.

- Haljina je prelepa, ali ovaj mantil što ide preko nje je bezveze, tačnije nepotreban - glasile su pojedine reakcije, a pevačica je imala strpljenja da svakom ponaosob zahvali na komentaru.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)