Zanimljivosti

MINJA MILETIĆ PROGOVORILA O NOVOM POČETKU: Voditeljka poslala jasnu poruku i pokazala kako se oseća sada kada je došao kraj (VIDEO)

Da li ste i vi sumirali vaše priče?

09.12.2023 18:00

MINJA MILETIĆ PROGOVORILA O NOVOM POČETKU: Voditeljka poslala jasnu poruku i pokazala kako se oseća sada kada je došao kraj (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Voditeljka Minja Miletić već godinama unazad jedno je od važnijih lica informativnog novinarstva. Svojim gostima zna da postavi "neugodna" pitanja o kojima se danima govori u javnom prostoru. Važi za surovog profesionalca, a svoj privatni život čuva daleko od medijske pompe. Nekada joj to više, nekada manje polazi za rukom.

Dame joj se dive i zbog neprikosnovenog modnog stila i vitke linije koja nije oscilirala ni kada je bila u drugom stanju. Čini se da je Minja i u privatnom životu dobro isplanirana te je kod nje sve pod konac. U junu 2020. godine, na svoj rođendan, donela na svet svoje prvo dete. Voditeljka je govorila o tome koliko je naslednica unela promene u njen život.

instagram.com/minjamiletic

Minja Miletić pleni manekenskim stasom

- Kada sam dobila dete shvatila sam koliko može da se voli. Ćerka me je oplemenila, postala sam strpljivija, umerenija i sveukupno radosnija. Gledam je svakog dana kako raste, menja se, kako uči da hoda i uživam u njoj - rekla je Miletićeva.

Minja očigledno uživa u svim životnim radostima, što se na njoj može i primetiti. Tek poneki detalj podeli i sa fanovima na društvenim mrežama koji je prate u stopu i komentarišu svaku njenu objavu. 

Nedavno je zagolicala maštu jednim snimkom koji je napravila tokom šetnje prestonicom. Voditeljka je imala braon bundu koja joj je dala dozu sofisticiranosti, crnu šubaru i kožnu torbu u istom tonu. Iako je imala naočare kojima je prikrila lice, crveni efektni karmin posebno je došao do izražaja i široki osmeh koji nije skidala sa lica.

 

> Gaga SRECNA REPUBLIKA:

 

Minja je u opisu snimka napisala zanimljuvu rečenicu koja je privukla veliku pažnju:

- Slavite završetke jer oni donose nove početke - kratko je poručila voditeljka.

O kojim novim počecima se radi, nije precizirala ali sudeći prema širokom osmehu na njenom licu, Minja se raduje svemu što dolazi.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)