Šminka

DA LI VAŠ KARMIN IMA SKRIVENU RUPICU NA DNU: Neverovatan trik kako da do poslednje mrvice iskoristite omiljeni ruž! (FOTO+VIDEO)

Žena na snimku je praktično pokazala kako da iskoristite zalihe koje se nalaze u ambalaži.

18.10.2023 14:00

DA LI VAŠ KARMIN IMA SKRIVENU RUPICU NA DNU: Neverovatan trik kako da do poslednje mrvice iskoristite omiljeni ruž! (FOTO+VIDEO)
Instagram-viralmakeuptuts

Omiljeni karmin jedno od najjačih aduta mnogih dama. Problem nastaje kad se ruž potroši a vama baš u tom trenutku zatreba ili ne možete da ga kupite. Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak kako da do poslednje mrvice iskoristite omiljeni karmin. Snalažljivost ove žene oduševila je i druge dame na mrežama. 

Snimak počinje tako što žena u ruci drži omiljeni ruž poznatog svetskog brenda. Žena na snimku je praktično pokazala kako da iskoristite zalihe koje se nalaze u ambalaži.

Ona odepljuje sa dna karmina tračicu koja prekriva malenu rupu. Ona je potomom drškom od četkice pogurala ostatak karmina, a sa druge strane se vidi kako izlazi čak polovina neiskorišćenog prozvoda. Ovo je izazvalo salve oduševljenja širom sveta.

Naime, mnoge žene su počele da kopaju po neseserima kako bi proverile da li i njihov karmin ima ovu rupu ispod etikete kako bi se lično uverile da li ovaj trik zasita deluje. 

- Ko još nije video ovaj trik? Naluđi trik ikada! - stoji u opisu video snimka.

Objava je samo na Instagramu dobila više od 105.000 sviđanja, a komentari su se samo nizalii. Ono što je od priloženog odmah “palo u oči” je podatak da mnogi karmini imaju ovu skrivanu rupicu na dnu. 

- Ne mogu da verujem da ja to nisam prva otkrila!

- Koristm baš karmin baš ovog brenda za koje uvek odvajam novac a nisam imala pojma za ovaj trik!

- Ovo zaista radi posao!

- Ne možete da zamislite moje oduševljenje kada sam na svom potrošenom ružu pronašla ovaj otvor na dnu!

- Super trik, ali ja sebi ne mogu da priuštim te skupe karmine.

- Neverovatno, ali i moj karmin ima istu rupicu na dnu, upravo sam pogurala polovinu originalne količine karmina, neverovatno!

- O neeeee, zašto moj karmin nema tu rupu?!

- Zar sve ne gulimo četkicama ostatke omiljenog ruža? - bili su neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)