Ispovesti

VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE U DONJEM VEŠU: Muškarci prikovani za ekrane gledaju kakve nas temperature očekuju (FOTO)

Zavodljiva brineta zna kako da podigne temperaturu.

15.11.2023 21:01

VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE U DONJEM VEŠU: Muškarci prikovani za ekrane gledaju kakve nas temperature očekuju (FOTO)
Profimedia

Novinarka Žanet Garsia poznata je po svojim zanosnim fotografijama. Prvi put je privukla pažnju medija kada su je lokalni mediji prozvali "najse*si voditeljkom vremenske prognoze na svetu". Međutim, ovu meksičku lepoticu karijera je odvela i van malih ekrana.

Profimedia

Najzavodljivija voditeljka vremenske prognoze

Na Instagramu, influenserka očarava svojih 14,9 miliona pratilaca prelepim fotografijama. A za svoje eksplicitnije sadržaje, zna da zaradi bogatstvo putem svoje stranice za odrasle. Sve je počelo kada je postala meteorolog u Televisi Monterrey. Tada je brzo postala senzacija, proglašena je za najseksepilniju navijačicu Meksika tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine.

 

 

Ova zavodljiva brineta svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama zbog kojih muškarcima ubrzava puls. Neretko možemo videti kako svojim fanovima šalje provokativne poruke zbog kojih oni gube glavu. Nedavno se fotografisala u oskudnom donjem vešu iz svih mogućih poza, što je bilo dovoljno da Instagram maltene eksplodira.

 

 


O Garsiji se pre par godina pisalo danima zbog drame koju je proživljavala u emotivnom životu. Svet je uzburkala informacija da je bivši dečko "najse*si voditeljke vremenske prognoze na svetu" optužio da je od njega tražila deo zarade od društvenih mreža. Dag Martin je bio predmet podsmeha na internetu kada je prekinuo vezu sa atraktivnom Žanet . Ona je svojih 7,8 miliona pratilaca obavestila da je njen bivši partner "zamenio bezuslovnu ljubav za novac".

- Ne mogu da prepoznam osobu u koju sam bila zaljubljena. Verujem u pravdu i hrabrost i zato ističem laži koje ne prihvatam. Ako je Bog sa mnom, ko (je) protiv mene? - poručila je tada ova lepotica.

Profesionalni igrač je prvobitno rekao da je prekinuo vezu sa Žanet kako bi se fokusirao na pripreme za online prvenstvo Call of Duty lige. Nakon neumornog ismevanja na internetu, Martin je osetio da je neophodno objasniti zašto se zaista razišao sa svojom izazovnom devojkom. On tvrdi da je Žanet tražila novac za usmeravanje pratilaca na njegove profile na društvenim mrežama.

- Kada je shvatila koliko novca zarađujem na YouTube-u, tražila je procenat - rekao je ovaj mladić.

On je priznao da se osećao "nelagodno" sa tom zahtevom i pitao se da li je to "moralno ispravno".
 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)