Ispovesti

OTKRIVENA PRLJAVA TAJNA MEDICINSKE SESTRE: Skinula je uniformu nakon ovog skandala, bolnica bruji o njenim fotografijama (FOTO)

Nije želela više da trpi komentare kolega i odlučila se na radikalnu promenu.

11.11.2023 20:02

OTKRIVENA PRLJAVA TAJNA MEDICINSKE SESTRE: Skinula je uniformu nakon ovog skandala, bolnica bruji o njenim fotografijama (FOTO)
Jam Press/@veronica.rose.xo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manekenka Veronika Rouz tvrdi da se osvetila bivšim kolegama medicinskim sestrama koje su je „maltretirale“ zbog njenih provokativnih fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama. Odbacila je svoju profesiju kako bi zaradila 10 puta više novca kao kreator sadržaja na internetu i to ne bilo kakvog sadržaja.


Bivša medicinska sestra koja je napustila posao nakon što su 'ljubomorne' kolege saznale za njenu privatnost kaže da se ona poslednji smeje. Veronika kaže da je bila veoma strastvena u svom poslu negovanja, ali je otkrila da radi mnogo sati za malu platu, pa je odlučila da postavi se*si fotografije na Instagram kako bi zaradila dodatni novac. Tada nije ni znala da će to zauvek promeniti tok njene karijere.

Jam Press/@veronica.rose.xo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

medicinska sestra postala model

Ova 28-godišnjakinja iz Los Anđelesa, SAD, tvrdi da je njena novostečena slava brzo počela da nervira njene saradnike, tvrdeći da je jedna žena čak pokušala da je otpusti.

- Nikada nisam spomenula svoju stranicu na poslu, ali su moje kolege ubrzo saznale i nije im se dopao moj uspeh,  postali su ljubomorni - otkrila je Veronika, koja ima 1,2 miliona pratilaca.

Kako dalje objašnjava, na poslu je prolazila kroz pravu agoniju i njene kolege je uopšte nisu štedele.

- Zbog ovoga sam brzo saznala da mi ljudi daju sav posao da sama odrađujem. Radila bih toliko sati, a oni bi sedeli i samo gledali. Jedna saradnica je bila toliko zlobna zbog mog uspeha da je učinila sve što je mogla da me otpusti - požalila se ova lepotica.


Veroniki su kolege ogovarali zbog novostečene slave na društvenim mrežama i širili glasine o njenim se*si fotografijama. Njeni nalozi na društvenim mrežama nastavili su da dobijaju pratioce i čak je bila prepoznata u javnosti. Najvažnije, tokom radne zabave za Noć veštica kojoj je prisustvovala Veronika, ona tvrdi da ju je primetio momak njene koleginice i navodno je to samo pogoršalo kancelarijske tračeve i ljubomoru zbog njene sve veće slave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)