Vesti STJUARDESA U PRAZNOM AVIONU ZADIGLA HALJINU I PODIGLA NOGU, a ono što je potom uradila koštalo ju je posla! Uručen joj je momentalni otkaz! (VIDEO) 21:35
Ispovesti MUŽ ME JE PRIMORAO DA MU RODIM DETE KOJE NISAM ŽELELA: Izgubila sam posao zbog toga i sada ga prezirem! 20:45
Zanimljivosti OTKRIVENA MRAČNA TAJNA PRINCEZE DAJANE: Jedna žena je sve ovo vreme znala istinu, ali ćuti već 28 godina! 17:01
Vesti NAKON PROSLAVE FIRME SAČEKAO JU JE MEJL - otpuštena je! Jedan postupak su joj žestoko zamerili, nije mogla da se opravda 11:35
Zanimljivosti HARI I MEGAN SU OVIM LJUDIMA PRIPREMILI PAKAO: I on je pobegao od njih, neće da se njegovo ime vezuje za takve ljude 12:45
Zanimljivosti ODBIO JE DA SE SKINE I DOBIO OTKAZ: Svaki dan se moli bogu, a zbog svog stava je ostao bez uloga i para 15:01
Zanimljivosti "DOSTA MI JE RODITELJA, NISAM NIČIJA DADILJA": Nastavnici prekipelo i posle 24 godine dala otkaz u školi 13:42
Ispovesti NA DAN VENČANJA DOBILA SAM PORUKU OD ŠEFA: Kad sam je pročitala zanemela sam od šoka, sve je bilo upropašćeno 21:01
Horoskop ŽIVOT SE MENJA ZA 5 ZNAKOVA HOROSKOPA: Ko će dobiti otkaz, a ko povećanje plate? Neće svima biti lako! 17:29
Zanimljivosti DOK RADITE OD KUĆE, NI NE SANJATE DA NADREĐENI PRATE VAŠ RAČUNAR: Dobila je otkaz nakon 18 godina, zbog ovoga što je radila usred posla (VIDEO) 18:40
Ispovesti NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom" 21:25
Strast NASTAVNICA MATEMATIKE DALA OTKAZ I ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: "Bivši učenici su hteli da budemo intimni" (VIDEO) 21:50