Zanimljivosti HARI I MEGAN SU OVIM LJUDIMA PRIPREMILI PAKAO: I on je pobegao od njih, neće da se njegovo ime vezuje za takve ljude 10:45
Zanimljivosti ODBIO JE DA SE SKINE I DOBIO OTKAZ: Svaki dan se moli bogu, a zbog svog stava je ostao bez uloga i para 13:01
Zanimljivosti "DOSTA MI JE RODITELJA, NISAM NIČIJA DADILJA": Nastavnici prekipelo i posle 24 godine dala otkaz u školi 11:42
Ispovesti NA DAN VENČANJA DOBILA SAM PORUKU OD ŠEFA: Kad sam je pročitala zanemela sam od šoka, sve je bilo upropašćeno 19:01
Horoskop ŽIVOT SE MENJA ZA 5 ZNAKOVA HOROSKOPA: Ko će dobiti otkaz, a ko povećanje plate? Neće svima biti lako! 15:29
Zanimljivosti DOK RADITE OD KUĆE, NI NE SANJATE DA NADREĐENI PRATE VAŠ RAČUNAR: Dobila je otkaz nakon 18 godina, zbog ovoga što je radila usred posla (VIDEO) 16:40
Ispovesti NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom" 20:25
Strast NASTAVNICA MATEMATIKE DALA OTKAZ I ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: "Bivši učenici su hteli da budemo intimni" (VIDEO) 20:50
Horoskop GODIŠNJI HOROSKOP ZA JARCA ZA 2024: Otkaz i kriza preti u avgustu, ali bez brige stiže nova i bolja prilika za poslovni uspeh! (FOTO) 08:00
Strast DANJU UČITELJICA U ŠKOLI, NOĆU ZVEZDA ZA ODRASLE: Skandal je usledio kad je razotkrivena, tad je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO+VIDEO) 21:00
Ispovesti OTKRIVENA PRLJAVA TAJNA MEDICINSKE SESTRE: Skinula je uniformu nakon ovog skandala, bolnica bruji o njenim fotografijama (FOTO) 19:02
Zanimljivosti IRINA VUKOTIĆ JE POZNATA VODITELJKA, A MALO KO ZNA DA SE BAVILA JEDNIM UGLEDNIM POSLOM: Kad čujete šta je po profesiji ostaćete u neverici (FOTO) 11:05