Zanimljivosti

HARI I MEGAN SU OVIM LJUDIMA PRIPREMILI PAKAO: I on je pobegao od njih, neće da se njegovo ime vezuje za takve ljude

Zaposleni opleli po bivšim članovima kraljevske porodice.

13.08.2024 12:45

HARI I MEGAN SU OVIM LJUDIMA PRIPREMILI PAKAO: I on je pobegao od njih, neće da se njegovo ime vezuje za takve ljude
JLPPA / Bestimage / Profimedia

Novi šef kabineta princa Harija navodno je dao otkaz nakon samo tri meseca na poslu - i otkriven je razlog zašto.

Džoš Ketler, iskusni stručnjak za odnose sa javnošću, započeo je svoju ulogu kod vojvode od Saseksa malo pre trodnevnog putovanja Megan Markl i njega u Nigeriju u maju. Takođe je viđen sa Harijem u katedrali Svetog Pavla na njegovom poslednjem putovanju u London kada je prisustvovao službi povodom obeležavanja 10. godišnjice njegovih "Invictus Games" (Inviktus Igre).

Međutim, sada se čini da je stručnjak za odnose sa javnošću dao ostavku jer je navodno angažovan da vodi Harija kroz sledeću fazu. Otkriveno je da je odluka o otkazu ipak zajednička. Kako piše magazin People, on je bio angažovan samo probno i obe strane su shvatile da im saradnja nije dobra.

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Stručnjak za odnose sa javnošću dao otkaz

Stručnjak za odnose sa javnošću je imao sedište u Santa Barbari, u blizini kuće Saseksa Montesito, a prethodno je bio šef osoblja i šef strateškog partnerstva na komunikacionoj platformi Cognikion. Takođe je radio za brend odeće na otvorenom.

Hari i Megan su izgubili devet zaposlenih otkako su se preselili u Kaliforniju, a jedan bivši zaposleni je rekao za publikaciju:

- Ono što bi moglo biti najvažnije je da sve vreme dok sam tamo radio, mislim da nisam čuo da i jedan sadašnji ili bivši zaposleni kod njih u osoblju kaže da bi ponovo prihvatio posao da im se pruži šansa. Ovo nisu zaposleni koje su tek zatekli na ulici. Mnogi od njih su ljudi koji su ranije bili izvrsni ispunjavajući za zahtevne šefove u kompanijama i okruženjima visokih očekivanja, piše "Mirror".

Vest o odlasku Ketlera stiže uoči Harijeve i Meganine predstojeće turneje po Kolumbiji u "kraljevskom stilu". Par je dobio poziv da poseti južnoameričku zemlju od potpredsednika te zemlje Fransije Markesa. Par će otputovati u prestonicu Bogotu i priobalna područja zemlje. Markez, advokat i aktivista za ljudska prava i životnu sredinu, rekla je u izjavi:

- Tokom svog putovanja, vojvoda i vojvotkinja će mi se pridružiti u poseti Bogoti, kao i karipskim i pacifičkim regionima Kartahene i Kalija. Na ovim na živahnim lokacijama, imaće izuzetnu priliku da sarađuju sa liderima, mladima i ženama koji prikazuju težnje i glasove Kolumbijaca posvećenih napretku. Pored ovih značajnih interakcija, vojvoda i vojvotkinja će iskusiti bogato kolumbijsko nasleđe. Putovanje porodice Saseksa u Kolumbiju biće njihova druga zvanična turneja u godini nakon što su posetili Nigeriju u maju i učestvovali u nizu aktivnosti tokom tri dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)