Lifestyle

"TEŠKO JE DA JOJ POŽELIMO SREĆAN ROĐENDAN U CRNINI" Članovi kraljevske porodice iz ŠOK razloga ne čestitaju Megan

Ovo još niste čuli.

03.08.2024 12:35

"TEŠKO JE DA JOJ POŽELIMO SREĆAN ROĐENDAN U CRNINI" Članovi kraljevske porodice iz ŠOK razloga ne čestitaju Megan
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kralj Čarls je poznat po tome što redovno obeležava rođendane svojih najbližih rođaka putem društvenih mreža. Međutim, postoji jedan član porodice koji možda neće dobiti javnu čestitku. Njegova snaja Megan Markl sutra puni 43 godine, a prošle godine nije bilo javnih rođendanskih čestitki od strane kraljevske porodice upućenih vojvotkinji od Saseksa. Ovo je bio značajan preokret u odnosu na 2022. godinu kada su zvanični nalozi princa i princeze od Velsa, Vilijama i Kejt, kao i Klerens Haus, poslali rođendanske čestitke Megan. Ovaj propust došao je u turbulentnoj godini za porodicu Saseks i kraljevsku porodicu, dok su odnosi između njih bili narušeni nakon emitovanja Netflix-ove dokumentarne serije "Hari i Megan" i kontroverznog memoara princa Harija pod nazivom "Rezerva". Iako pravilo kada su u pitanju javne rođendanske čestitke na zvaničnim nalozima kraljevske porodice izgleda da važi samo za aktivne članove porodice, postoji i druga teorija zašto prošle godine nije bilo čestitki upućenih Megan Markl.

- Mislim da su verovatno smatrali da bi delovalo pomalo lažno, s obzirom na to da ceo svet zna da zapravo nisu u dobrim odnosima. Izgledalo bi neiskreno - rekla je ona.

NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako će Megan Markl da proslavi rođendan

Takođe, istaknuto je da bi kraljevska porodica prošle godine, kada bi javno obeležila Meganin rođendan, imala veliki problem - koji bi se foto-materijal koristio. U 2022. godini, na društvenim mrežama korišćena je fotografija vojvotkinje napravljena na proslavi Platinastog jubileja pokojne kraljice, ali u prethodne dve godine, istaknuto je da su "jedine fotografije na kojima je zajedno sa porodicom bile sa sahrane kraljice".

- Teško je poželeti joj srećan rođendan obučenom u crno - rekli su.

Planovi za proslavu rođendana

Nije jasno kako će Megan provesti svoj rođendan - ostaje da se vidi da li će dobiti javne rođendanske čestitke od kraljevske porodice. Međutim, njen rođendan će biti obeležen Harijevim i njenim pojavljivanjem na američkoj televiziji. Snimili su intervju za CBS Sunday Morning o novoj inicijativi podrške roditeljima dece pogođene štetnim uticajem interneta, koji će biti emitovan kasnije danas. U delu koji je objavljen na internetu, Megan govori o svom najstarijem detetu, princu Arčiju, i ćerki princezi Lilibet:

- Naša deca su mala, imaju tri i pet godina, divni su, ali sve što roditelji žele je da ih zaštite. Kako vidimo šta se dešava na internetu, znamo da tu ima puno posla i mi smo srećni što možemo biti deo promena na bolje.

Na temu kako se mentalno zdravlje mladih može narušiti iskustvima na internetu, Hari kaže:

- Došli smo do tačke gde skoro svaki roditelj mora znati prvi da reaguje, a čak ni najbolji nisu reagovali i ne mogu da prepoznaju znakove mogućeg samoubistva. To je zastrašujući deo svega ovoga.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)