Zanimljivosti

DOK KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM PATE ZBOG NJENE BOLESTI: Hari i Megan Markl se provode, posle Nigerije i Kolumbija!

Najavljena nova, navodno, "kraljevska" poseta.

01.08.2024 17:35

DOK KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM PATE ZBOG NJENE BOLESTI: Hari i Megan Markl se provode, posle Nigerije i Kolumbija!
Emmanuel Osodi/AFP/Profimedia

Mnogi smatraju da je borba Kejt Midlton sa rakom trenutno u najgoroj fazi, zbog čega je primorana da se ponovo povuče iz javnosti, iako to nije bila njena želja. Cela kraljevska porodica ispašta zbog toga, a pogotovo njen suprug, princ VIlijam. 

Međutim, dok Kejt i Vilijam pate zbog njene bolesti, s druge strane sveta princ Hari i Megan Markl se šepure po svetu, najavljujući nove posete. Naime, par je zvanično potvrdio novu, navodno, "kraljevsku" turneju, svega nekoliko meseci nakon "nezaboravne" posete Nigeriji.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, na lični poziv potpredsednice Kolumbije, Fransije Markez, planiraju posetiti Kolumbiju iako tačan datum nije preciziran. Tokom boravka, njihov raspored uključivaće posete glavnom gradu Bogoti, kao i pacifičke regione Kartagenu i Kali.

 

 

- Drago mi je što mogu da najavim da su princ Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ljubazno prihvatili moj poziv da posete našu prelepu zemlju. Tokom njihovog putovanja, vojvoda i vojvotkinja će mi se pridružiti u poseti Bogoti, kao i karipskim i pacifičkim regionima, Kartageni i Kali - istakla je potpretsednica Markez.

Potpredsednica je dodala da će par imati "izuzetnu priliku da se sretnu sa liderima, omladinom i ženama koje predstavljaju težnje i glasove Kolumbijaca posvećenih napretku."

Fondacija Archewell, koju su osnovali vojvoda i vojvotkinja, poznata je po globalnom liderstvu u stvaranju sigurnijeg onlajn okruženja. Predstojeća konferencija će predstaviti sveobuhvatan okvir za stvaranje sigurnijih fizičkih i digitalnih prostora, rešavajući probleme poput sajber nasilja, onlajn eksploatacije i mentalnog zdravlja kao posledica ovih pretnji, piše The Sun.

Međutim, mediji takođe navode da će poseta Kolumbiji biti njihova druga "lažna kraljevska turneja" ove godine, nakon što su u maju posetili Nigeriju.

Podsećamo, Kejt Midlton supruga princa Vilijama, već neko vreme vodi tešku bitku sa opakom bolešću. Naime, 42-godišnja vojvotkinja se mesecima suočava s rakom i redovno odlazi na preventivne hemoterapije. Iako se nedavno pojavila u javnosti nakon šestomesečne pauze, nedavne vesti o njenom izostanku s javnih događanja izazvale su zabrinutost javnosti, ali i spekulacije o težini njenog zdravstvenog stanja. Međutim, izgleda da to Saseksove mnogo ne dotiče.

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton

BONUS VIDEO:

Komentari (0)