Zanimljivosti

HARI SE NAKON VIMBLDONA KONAČNO OBRATIO KEJT: Princ joj je uputio velike reči, jedno ga je SLOMILO do kosti

Morao je da joj kaže.

24.07.2024 16:55

HARI SE NAKON VIMBLDONA KONAČNO OBRATIO KEJT: Princ joj je uputio velike reči, jedno ga je SLOMILO do kosti
Profimedia

Princ Hari je kontaktirao svoju snaju Kejt Midlton nakon njenog pojavljivanja na Vimbldonu 14. jula, navodi New York Post. Princeza od Velsa (42) dočekana je ovacijama na grend slem turniru - samo četiri meseca nakon što je u martu svetu otkrila da se suočava sa opakom bolešću raka. Čini se da je njen povratak na teniski teren mnoge ostavio u čudu, a navodno je princ Hari kontaktirao i čestitao na prisustvu na meču.

- Hari je gledao Vimbldon i bio je oduševljen što Kejt izgleda tako sjajno - rekao je izvor za Heat Magazine i dodao:

- Poslao joj je poruku da joj čestita i da joj kaže koliko je srećan što je ispratio. On je tako zahvalan što se ona oporavlja i što je sposobna da se vrati svojim obavezama nakon pauze - kao i Megan.

Yaroslav Sabitov/YES Market Media/Alamy/ Alamy/Profimedia

Princ Hari i Megan ponosni na Kejt

Da podsetimo, Kejt je oduševila mnogobrojnu publiku pojavljivanjem na Vimbldonu sa svojom devetogodišnjom ćerkom, princezom Šarlot, i sestrom Pipom Midlton. Nakom pobede tenisera iz Španije, Karlosa Alkaraza, ona se spustila na teren i pobedniku uručila pehar, ali i nagradu srpskom teniseru Novaku Đokoviću, drugoplasiranom. Nakon ovacija i gromoglasnog aplauza, Kejt je tiho zajecala te se može primetiti da joj je podrška publike i te kako značila u ovim teškim momentima.

Takođe, mnoge je iznenadila informacija da su Kejt i njen suprug princ Vilijam odlučili da se presele. Vojvoda i vojvotkinja od Velsa trenutno žive u kući Adelaide Cottage na imanju Vindzor, a po kraljevskim standardima, ova četvorosobna kuća je prilično skromna. Ovo nije njihova jedina nekretnina - takođe zadržavaju apartman u Kensington palati. Kada su se prvi put preselili u svoj novi dom u Vindzoru, prema mnogim izveštajima pisano je da neće biti mesta za dadilju. Navodno, preselili su se kako bi "normalnije" živeli sa svojom decom, ali i imali privatnost. Želeli su da budu daleko od očiju javnostu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)