Zanimljivosti

BRAK PRINCA VILIJAMA I KEJT SE ZAUVEK PROMENIO: Posle ovoga oni nikad više neće biti isti par kao nekad!

Njega je sukob sa bratom uznemirio više nego što je to želeo da prizna.

06.07.2024 12:01

BRAK PRINCA VILIJAMA I KEJT SE ZAUVEK PROMENIO: Posle ovoga oni nikad više neće biti isti par kao nekad!
Profimedia

Napuštanje kraljevskih dužnosti princa Harija i njegove supruge Megan Markl zauvek je promenilo odnose unutar britanske kraljevske porodice. To je neminovno uticalo na sve članove porodice, ali i zauvek promenilo brak princa Vilijama i njegove žene princeze Kejt Midlton. 

Otkako je princ Hari napustio svoju porodicu 2020. želeći da izgradi nekonvencionalan život i novi dom u Americi veze u kraljevskoj porodici su se drastično promenile. Kako tvrdi kraljevski biograf Ingrid Sjuard sukob sa mlađim bratom uticao je ne samo lično na Vilijama već i njegov onos prema Kejt, prenosi OK magazin. 

- Vilijam je osetljiv, voli strukturu i ima istrajnost - rekla je Sjuard.

Ona je naglasila da se britanski prestolonaslednik teško nosio sa prozivkama brata koje je Hari izneo u memoarima "Rezervni" (Spare). 

Kraljevski stručnjak otkriva da je Vilijama svađa sa bratom uznemirila više nego što bi želeo da prizna. U jednom trenutku je shvatio da mu je lakše da prekine sve veze s njim, nego da se nervira. Sa druge strane, Kejt mu je velika podrška i oslonac, pa je u njoj pronašao sigurnost, ljubav i prijateljstvo koji su mu potrebni.

Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Vilijam i kejt nisu više rezervisani par kao što su nekada bili

 

Iako su mnogi očekivali da će svađa kraljevske porodice sa Harijem uticati negativno i na brak Vilijama i Kejt, dogodilo se sasvim suprotno. Problemi su ih dodatno zbližili, postali su još čvršće povezani i jači kao par nego ikad ranije. Njihov odnos se dodatno produbio nakon što se princeza od Velsa sučila sa strašnom dijagnozom, i Vilijam zaista jeste najjači oslonac za Kejt u ovim teškim danima.  

- Posle svađe sa Harijom, a sad tokom njene bitke sa rakom Vilijam i Kejt deluju kao potpuno drugačiji par. Nekada su bili rezervisaniji, a sada ne mogu a da ne pogledaju jedno drugo i nasmeše se čak i na javnim događajima - navodi biograf.

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Hari je zbližio porodicu ali je sada svađa sa njim u drugom planu

 

Par je sada fokusiran kako da kao porodica što lakše prebrode Kejtinu bitku sa bolešću, zbog čega je svađa sa Harijem potpuno u senci.

Kraljevski dopisnik Čarls Rej ističe da čak i pokušaj Harija da se ponovo zbliži sa bratom i snajom u ovom trenutku ne bi dobro prošao. Prestolonaslednik je trenutno okupiran svojom porodicom, brine za ženu i decu, pa nema vremena da popravlja probleme sa svojim bratom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)