Zanimljivosti

BIO JE ULTRA FRAJERČINA U HIT SERIJI I ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Da li se sećate ovog lepotana? Evo kako on danas izgleda!

Poznati glumac i maneken osvajao je nekada piste, ali i ženska srca.

06.07.2024 06:30

BIO JE ULTRA FRAJERČINA U HIT SERIJI I ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Da li se sećate ovog lepotana? Evo kako on danas izgleda!
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Mnogi nisu mogli pre više od decenije da zamisle da im prođe dan, a da ne pogledaju omiljenu seriju "Seks i grad", koja je bila i te kako popularna. Pored Zverke, žene su bile lude za atraktivnim Smitom Džerodom koji je osvojio srce Samante Džons. Svaka od nas će potvrditi da je bio zaista neodoljiv sa svojom plavom kosom i oštrim pogledom, koji je mogao da "saseče" svaku koja ga pogleda.

Neodoljivog Smita tada je glumio Džejson Levis, poznati holivudski glumac i maneken koji danas ima 53. godina. Iako ga svi znaju kao poznatog i atraktivnog glumca, koji je osvojio Holivud, mnogi smatraju da mu nije dato dovoljno pažnje, jer je skorašnji snimak koji je dospeo u javnost ostavio žene u šoku.

Modnim pistama je davnih dana Levis šetao poput najvećeg zavodnika i to tokom 90-ih godina, reklamirajući neke od najluksuznijih poznatih brendova poput Versace-a, Hugo Boss-a i GUESS-a.

U snimku koji je dospeo na društvene mreže, atraktivan glumac sa dugom kosom i zavodljivim pogledom šeta modnim pistama, a mnogi se pitaju zbog čega nije bio dovoljno cenjen u svojoj karijeri ali i kasnije kao glumac, za razliku od žena kojima je ova profesija pomogla da se vinu i u glumačke vode i postanu poznate.

- Džejson je bio ceo paket. Savršena visina, telo, lice...Savršen glas i oči. Divna ličnost.

- On je bio najbolji frajer u seriji "Seks i grad".

- On bi savršeno odigrao "50 nijansi sive"

- Ovaj momak je zaista najlepši muškarac koji hoda na planeti.

- Vratite ga nazad u novi šou - bili su neki od komentara.

Nakon popularne serije, glumac je prešao sa televizijskog platna na filmsko i snimao filmove od kojih mu je u jednom bila partnerka glumica Šeron Stoun.

Glumca i dalje krasi lepota i atraktivnost ali je drastično promenio svoj imidž u odnosu na to kada je imao manekensku karijeru. Sada nosi kratku kosu i diskretnu bradu.

Iako glumac savršeno "nosi" svoje godine i na pragu je šeste decenije mnogi se pitaju šta se dogodilo sa zavodljivim plavušanom za kojim su nekada sve žene uzdisale?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)