Zanimljivosti

PRE BEKAMA LJUBILA JE ELEKTRIČARA: Živeli su kod njenih, ona ga ismevala nakon raskida, a on o njoj pričao najlepše!

Viktorija je pre svog sadašnjeg supruga kao tinejdžerka volela zgodnog Marka Vuda.

05.07.2024 13:03

PRE BEKAMA LJUBILA JE ELEKTRIČARA: Živeli su kod njenih, ona ga ismevala nakon raskida, a on o njoj pričao najlepše!
Printscreen/Instagram/softnostalgias

Kako se najčešće prve i rane ljubavi dešavaju svima slučajno i neobično, tako je i sa poznatima. Viktorija Bekam je u ranoj mladosti kao tinejdžerka bila zaljubljena u Marka Vuda koji je radio kao električar dok je bio angažovan na montiranju alarma protiv provale kod njenog oca.

Nakon što su se upoznali kada je imala 14 godina, mladi par je počeo da živi u luksuznoj kući Viktorijinih roditelja vrednoj preko 470.000 evra u Hertfordširu. Viktoriju je tadašnji momak zaprosio kada je imala svega 20 godina i kada je otišla na audiciju za "Spice Girls".

Iako se njih dvoje nisu venčali mnogi su Viktoriju oslovljavali i njegovim prezimenom, čak i dok je bila u toj grupi. Posle šest godina provedenih zajedno par se 1996. godine razišao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @softnostalgias

Pevačica i dizajnerka se na tadašnji period osvrnula u dokumentarcu "Biti Viktorija 2002 godine" rekavši kako su se "verili iz nekog razloga i da je on inženjer alarma" kao i da bi volela da je samo ostao u "ormaru u kojem ga je srela u maminoj kući".

Ni on nije ćutao na prozivke

Njena nekadašnja ljubav joj nije ostala dužna. Uzvratio joj je komentarišući njihov s***ualni život u jednom dokumentarcu 2004. godine tvrdeći da je "išla kao ekspresni voz" i da "njene grudi nisu ono što je imala tada".

Portparol tog kanala je rekao da je Viktorijin bivši verenik želeo da odgovori na njen prilično neukusan komentar i da se nikada ranije nije osvrtao na tu vezu.

Viktorija je kasnije u jednom intervjuu priznala kako je ta veza nije ispunjavala i kako Marku nikada nije vratila prsten, prenosi Daily Mail. sa druge strane ostavljeni verenik je bio slomljen zbog raskida a do svog zadnjeg komentara o njoj je komentarisao samo lepo priznavši da je to bila posebna veza za njega.

- Tužno je jer smo dugo bili zajedno. Ali ona je dobila ono što je oduvek želela i ponosan sam na nju - rekao je on tom prilikom.

Dejvida upoznala godinu dana nakon raskida

Viktorija je upoznala Dejvida godinu dana nakon razlaza sa Markom, a par se samo godinu dana kasnije verio, a onda i venčao 1999. godine. Ovih dana proslavljaju 25. godišnjicu braka i smatraju se jednim od najskladnijih brakova na javnoj sceni. Oboje su ušli u brak kada su ostvarili veliki uspeh u karijerama, Dejvid kada je osvojio trofej sa tadašnjim klubom Mančester Junajtedom, a Viktorija kada je bila svetska pop zvezda sa ostalim članicama Spice girls.

Svoj poseban dan i godišnjicu par je proslavio uz flašu šampanjca "Don Perignon" iz 1993. godine dok su doručkovali u restoranu Core u Notting Hillu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)