Zanimljivosti

GLUMAC IMA DVANAESTORO DECE I NE PLANIRA DA STANE: Osigurao je svoj ponos na 10 miliona - to mu je najvredniji deo tela

On je otac 12 dece i prema rečima supruge, posvećen je tata.

04.07.2024 23:00

GLUMAC IMA DVANAESTORO DECE I NE PLANIRA DA STANE: Osigurao je svoj ponos na 10 miliona - to mu je najvredniji deo tela
James Shaw/Retna / Avalon / Profimedia

Voditelj "Maskiranog pevača" i otac 12 dece Nik Kenon je tokom vikenda uživao proslavljajući svom sinu drugi rođendan i otkrivši da je odlučio da zaštiti svoje reproduktivne organe. Igrajući se sa malim sinom u kući i uživajući u porodičnoj atmosferi Kenon je razgovarao sa novinarima ET magazina, osvrnuvši se na nedavnu izjavu da je osigurao testis na 10 miliona dolara.

- Morao sam da osiguram svoju najvredniju imovinu. Stalno čujete poznate ličnosti kako su osigurale noge, zadnjicu. Hej, pa moram i ja da osiguram najvredniji deo tela - kaže Kenon kroz smeh.

Ovo je sproveo u dogovoru sa kompanijom za organski sapun i negu muškaraca naglasivši da osiguranje nije pokazatelj da planira proširenje porodice, prenosi ET, naglašavajući da želi da bude siguran da ništa ne krene po zlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bre Tiesi (@bre_tiesi)

Što se tiče njegovog najmlađeg sina koji je proslavljao 2. rođendan, Kenon ne krije oduševljenje koliko on brzo raste i sazreva za svega dve godine.

- Impresioniran sam samo na osnovu njegovih društvenih veština. On je jedno od one dece koja imaju toliko ličnosti i super su pričljiva, čak i sa dve godine - dodaje on a prenosi ET.

Razgovoru se priključila i njegova supruka Bri Tizi koja se osvrnula na to kakav je Kenon kao otac. Ona kaže da je ovaj komičar sa kojim je u romantičnoj vezi više godina jedan od najposvećenijih tata koje poznaje i da mnogo vremena provodi sa svojom decom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bre Tiesi (@bre_tiesi)

Govoreći sve najlepše o svom suprugu Tizi je navela kako je cela porodica srećna i organizovana i da je Kenon dobra i iskrena osoba pre svega. Ovaj voditelj ne prestaje da šokira javnost, a kako je u jednoj radijskoj emisiji priznao redovno posećuje rođendane svoje dece, vodi ih u Diznilend tako da su njegovi godišnji troškovi na sve to oko 200.000 dolara.

Poznati voditelj i glumac ima 12 dece sa šest različitih žena. Među njima su 13-godišnje bliznakinje Monro i Marokan koje ima sa Marajom Keri.

Kenon i njegova bivša supruga Alisa Skot su doživeli tragediju kada je njihov sin Cen koji je imao pet meseci umro od raka mozga.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)