Zanimljivosti

NAPUNILA JE 57 GODINA I "IMA HRABROSTI" DA IZAĐE BEZ ŠMINKE: Njena odluka dolazi nakon smrti važne osobe u životu

Iako je svi pamte po lepoti i glamuru iz devedesetih, holivudska zvezda sada se okrenula prirodnoj lepoti.

03.07.2024 10:35

NAPUNILA JE 57 GODINA I "IMA HRABROSTI" DA IZAĐE BEZ ŠMINKE: Njena odluka dolazi nakon smrti važne osobe u životu
Tanjug/AP

Svi se sećaju raskošne plavuše "Čuvara plaža" zbog koje su mnogi jedva čekali da dođu kući da bi odgledali svoju omiljenu seriju i glumicu. Pamele Anderson se svi sećaju po upečatljivoj lepoti i ekstravagantnom glamuru, a ona otkriva da je kasnije u životu prihvatila svoju prirodnu lepotu i privlačnost. 

Starleta je bila poznata tokom devedesetih zbog jake šminke, koja je isticala njenu lepotu, a to je podrazumevalo naglašene trepavice, tamni ajlajner i iscrtane usne. 

Ipak, na svoj 57. rođendan ona je mnoge iznenadila istupviši iz tog okvira, pošto se okrenula ogoljenijem izgledu, što je velika suprotnost od njene ličnosti na koju su svi navikli.

Iako mnogi misle da razlog leži u njenoj odluci da napokon prihvati sebe, razlog je potresan. Pamelu je godinama šminkala prijateljica Aleksis Vogel, kojoj je dijagnostikovan rak dojke i koja je tragično preminula. Gubitak prijateljice je rezultirao time da Pamela više nije želela da angažuje drugog šminkera i napustila je šminkanje.

- Bila je najbolja. Otad sam osećala da je bez Aleksis bolje da se ne šminkam - navela je ona jednom prilikom za El(Elle).

Starleta je otkrila kako je njen novi pristup slobodan, izazovan i zabavan, navodi Miror.

Obrazlažući svoju odluku Pamela je otkrila da šminka mnogo utiče na percepciju nas samih.

- Mislim da svi počinjemo da izgledamo pomalo smešno kada ostarimo. I nekako se smejem sebi kada se pogledam u ogledalo. Ja kažem "da li je ovo stvarno..." To je zaista proces - otkriva heroina "Čuvara plaže".

Pamela je otkrila kako je napokon prihvatila starenje kao prirodni proces i da misli kako je zaista na dobrom putu što se tiče izgleda. Odbacivanje šminke joj je kako kaže otvorilo nove poglede na sve i dalo joj je osećaj slobode.

Ovaj potez ju je naveo i na neka druga razmišljanja poput onih o svrsi i o životu, ali su je i motivisali da se više okrene drugima i pomaže.

Nekadašnja lepotica za kojom su uzdisali svi muškarci kaže da je imala osećaj kao da u sebi neguje malo čudovište iz kojeg mora da "izađe". Shvatila je da nije sva svrha u šminci i skidanju maske, već o tome da želi da pomogne drugima i da se poveže sa ljudima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)