Zanimljivosti

PRINC HARI JE OČAJAN: Ovaj potez Kejt Midlton ga je doveo do suza, ne veruje do čega su došli

Izvor otkriva sve - iako se odselio sa Megan, žudi da bude kući na okupu s porodicom.

02.07.2024 08:30

PRINC HARI JE OČAJAN: Ovaj potez Kejt Midlton ga je doveo do suza, ne veruje do čega su došli
Profimedia

Kraljevski stručnjaci strahuju da je princ Hari na ivici emocionalnog sloma, uglavnom zbog njegovog isključenja iz ceremonije Trooping the Color. Unutrašnji izvor blizak časopisu Closer otkrio je dubinu Harijevog očaja, pripisujući to okupljanju njegove porodice bez njega, posebno odsustvu poziva da podrži Kejt Midlton tokom teškog perioda u kom se nalazi.

- Za Harija je bilo bolno da vidi svu njegovu porodicu okupljenu na Trooping the Colour. On bi veoma voleo da je bio tamo, samo da bi čestitao i podržao Kejt lično na onome što je za nju morao biti neverovatno težak dan, otkrio je insajder. Izvor je dalje objasnio da je Hari bio duboko pogođen snimkom na kom se vidi Kejt, navodeći:

Profimedia

Princ Hari, Kejt i princ Vilijam

- Toliko je zabrinut za nju otkako je dobio vest o njenom stanju, i iako je uspeo da se poveže sa njom u nekoliko navrata, nije ni skoro onoliko često koliko bi on to zaista želeo. Mogao je da vidi da ima stoički, hrabar izraz lica, ali na kraju je to što su oči sveta uprte u nju bio veliki pritisak.

Princ Hari devastiran zbog porodice

Fizička udaljenost od njegove porodice pogoršala je Harijevo emocionalno previranje.

- Činjenica da je morao da gleda sa udaljenosti od skoro 10.000 kilometara samo ga je toliko rastužila. Zaista je iznenađeno kako je on autsajder u ovom trenutku.

Završavajući svoje napomene, izvor je naglasio Harijevu čežnju za pomirenjem: "On bi samo voleo da se ona – zajedno sa ostatkom svoje porodice – vrati u njegov život kako treba".

Dok princ Hari prolazi kroz ovaj izazovni period, emocionalni napor zbog odvojenosti od porodice, posebno tokom značajnih događaja, nastavlja da ga opterećuje.

Ostaje nada da se mostovi mogu obnoviti, što će omogućiti ujedinjeniju kraljevsku porodicu u budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)