Zanimljivosti

PRINCEZA ANA HITNO HOSPITALIZOVANA: Ima potres mozga i zadobila je lakše povrede - kraljevska porodica uzdrmana

Povredila se na svom imanju, sada je u bolnici.

24.06.2024 13:40

PRINCEZA ANA HITNO HOSPITALIZOVANA: Ima potres mozga i zadobila je lakše povrede - kraljevska porodica uzdrmana
John Walton / PA Images / Profimedia

Bakingemska palata potvrdila je da je princeza Ana hospitalizovana nakon što je zadobila "manje povrede i potres mozga" tokom incidenta na imanju u parku Getkomb juče uveče.

Portparol palate izjavio je da je "princeza Rojal", kao što je poznata među članovima kraljevske porodice, zadobila lakše povrede tokom događaja na imanju. Ona je trenutno smeštena u bolnici Sautmid u Bristolu radi daljeg posmatranja i kao preventivna mera.

- Njeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici kako bi se osiguralo potpuno i brzo oporavak. Kralj je obavešten o incidentu i pridružio se kraljevskoj porodici u izražavanju ljubavi i podrške Princezi Ani za brz oporavak, rekao je portparol.

Očekuje se da će se ona potpuno i brzo oporaviti, kažu u palati.

Uzrok povrede nije potvrđen, ali se smatra da je u skladu sa potencijalnim udarom od konjske glave ili nogu.

Očekivalo se da će kraljevska princeza početi posetu Kanadi krajem ove nedelje..

 

Više detalja o ovom događaju biće objavljeno kako budu stizale informacije, ali definitivno je da kraljevska porodica ove godine ima problema sa zdravljem. Sve se dešava dok se kralj i Kejt navodno oboje dobro oporavljaju od dijagnostikovanih kancera. 

Princeza Ana je član britanske kraljevske porodice. Ona je drugo dete i jedina ćerka kraljice Elizabete II i princa Filipa, vojvode od Edinburga i jedina sestra kralja Čarlsa III.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)