Vesti ONA JE "OTROVNA ŽENA"! Lekari su se bukvalno gušili i padali u nesvest dok su bili u njenoj blizini, a jedan umalo nije umro! Doktor ostao paralisan kad je video njenu KRV! 10:43
Odrasli OVO SU SIMPTOMI BOLESTI ZBOG KOJE SE PAPA FRANJA BORI ZA ŽIVOT: Jedan znak gotovo svi previde, što može da bude FATALNO, dr Radosavljević upozorava na još nešto! 12:30
Odrasli USRED NOĆI JE OBIŠLA ĆERKU DA VIDI DA LI SPAVA U SVOJOJ SOBI - I ODJEDNOM OSTALA PARALISANA: Sledeće čega se seća je da su joj sva rebra polomljena i da oko nje trče ljudi s maskama! 19:55
Vesti UMRLA MU ŽENA I ON JU JE POTPUNO OČAJAN SAHRANIO: Posle 2 nedelje ona mu se pojavila na vratima BESNA ko ris! 11:59
Vesti BEBAMA KOJIMA JE NAJTEŽE NA INTENZIVNOJ NEZI SAMO JE ON POMAGAO: Imao je 86 godina, zvali su ga šaptač deci, a skončao je TUŽNO! (VIDEO) 06:45
Odrasli IGNORISALA SAM SIMPTOME, NISAM NI SANJALA DA IMAM RAK, A LEKARI SU REKLI DA IMAM JOŠ 12 SATI ŽIVOTA: Mislila je da je njena dijagnoza nemoguća u 25. godini 13:36
Odrasli TINEJDŽERKA OSTALA BEZ DELA PLUĆA ZBOG VEJPA! Lekari su bili u šoku kad su je tokom operacije otvorili, a onda shvatili koliko je pušila! 09:40
Odrasli OVO PIĆE MILIONI OBOŽAVAJU I ONA GA JE PILA - sledeće čega se seća jeste borba za život! Otkazali su joj organi, a lekari su samo mogli da kažu: Potrebno nam je čudo! 12:12
Vesti ŽENA POSLE OPERACIJE NAPISALA JEZIVU PORUKU NA SALVETI: Optužila je bolničara za silovanje, a mesec dana kasnije usledila je NEVIĐENA TRAGEDIJA! (FOTO) 22:10
Vesti JA SAM JEDINA PREŽIVELA! U udesu su mi stradali dečko i pas: Dok su nas vozili u bolnicu, uhvatio me je za ruku - TE REČI NIKAD NEĆU ZABORAVITI! 20:40
Odrasli MISLILI SU DA IMA RAK MOZGA, ALI KADA SU DOBILI REZULTATE SLEDILI SU SE: Porodica se okupila, bolnicom su odjekivali bolni krici, a onda su ga isključili s aparata... 11:20
Odrasli PROGLAŠEN JE MRTVIM, a bolnicom su odjekivali jauci porodice! Dok su ga oplakivali, medicinske sestre su rekle da su doživele nešto jezivo dok su ga vozile ka mrtvačnici! (FOTO) 15:55