Odrasli OVAJ ČOVEK IMAO JE EREKCIJU ČAK 30 SATI! Ali tek kada je došao u bolnicu usledile su prave muke, lekari su unezvereno gledali u taj prizor! 18:30
Odrasli PRABABU OD 76 GODINA HITNO ODVEZLI U BOLNICU ZBOG VRTOGLAVICE! Ali onda je lekar došao kod starice sa šokantnom vešću: Postaćete majka! (VIDEO) 11:25
Zanimljivosti KEJT MIDLTON PROGOVORILA O LEČENJU OD RAKA: Ove reči je Britanija čekala, svi u suzama! 19:25
Vesti TVRDE DA JE UMRLA ZBOG GREŠKE LEKARA i da to ima veze sa PARACETAMOLOM: Medicinsko osoblje napravilo veliki propust, porodica skrhana od tuge! 19:20
Roditeljstvo BILA JE NA LUDOJ ŽURKI ZA NOVU GODINU I NAPILA SE: Dva dana kasnije je osetila bol u stomaku, a niz noge joj se slila krv - lekari su ZANEMELI zbog onog što su videli! 22:30
Odrasli SVI SU MISLILI DA JE PIJANA, A ANA JE NAREDNE 2 GODINE BILA VEZANA ZA KREVET: Lekari nisu verovali da je ovo moguće u 25. godini! 17:59
Roditeljstvo SMESTILA JE ĆERKICU (3) DA SPAVA I SIŠLA U PRIZEMLJE! Odjednom je čula kako joj komšija lupa na vrata i vrišti - usledila je najgora noćna mora s devojčicom! 13:40
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 19:55
Roditeljstvo DOBILI SU PET SINOVA, PA ODLUČILI DA USVOJE DEVOJČICU: Želeli su baš nju, nisu mogli da zaborave njene oči, ali onda su otkrili zastrašujuću istinu i KO JE ONA U STVARI!! (VIDEO) 19:30
Odrasli PREMINULA MAJKA PETORO DECE DAN NAKON POROĐAJA: Doktori je pustili da iskrvari, ona ih molila jedno 19:30
Vesti "SNIMALA SAM OLUJU I UDARIO ME JE GROM: U prvom trenutku kao da se ništa nije desilo, a onda... ROLERKOSTER"! Posle 20 minuta ova devojka je izgledala ŠOKANTNO! 08:30
Ispovesti LEGLA SAM PORED MUŽA - samo 5 minuta kasnije mi je umro na rukama! Udala se za starijeg profesora, pa ga "ispratila" u smrt! 20:10