Zanimljivosti KAMILA NAPOKON PROGOVORILA O ZDRAVLJU ČARLSA: Sve je rekla u SAMO 4 reči - i prekršila pravilo palate! 12:05
Odrasli OPRALA JE KOSU NA MORU I OSTALA PARALIZOVANA: Lekari su mislili da ima sunčanicu, a onda je usledila strašna dijagnoza! 10:54
Dete DVOGODIŠNJAKA NAPALO PET PITBULOVA: Izgrizli mu lice, a roditelji mu na poklon u bolnicu doveli OVU ŽIVOTINJU (VIDEO) 09:24
Odrasli GLAVA MI JE OTEKLA, LICE SE DEFORMISALO: Sve je ovo zbog farbe za kosu, lekari su me spasavali 13 sati (FOTO) 19:10
Zanimljivosti SIN ANĐELINE I BREDA NEPOMIČNO LEŽI DANIMA U BOLNICI, A ZA OCA NEĆE NI DA ČUJE: "Od života si nam napravio pakao" 11:30
Odrasli ZASPALA SAM SA UKLJUČENOM KLIMOM U HOTELU, I ZAVRŠILA U BOLNICI KAO TEŽAK SLUČAJ: Prošla je kroz bolnu agoniju 10:01
Brak i veze ŽENA NA SAMRTI ŠOKIRALA MUŽA PRIZNANJEM: "Njene reči su mi pokidale dušu, sve je uništila!" 15:35
Odrasli TINEJDŽERKA (16) PREMINULA POSLE UKLANJANJA OŽILJKA OD INFICIRANOG PIRSINGA: Rutinski zahvat je koštao života! 05:30
Odrasli POSLALI JE DA ODMORI NAKON POBAČAJA, IZDRŽALA SAMO 8 DANA: Snimak glave otkrio je uzrok tragičnog kraja u 25. godini 19:30
Odrasli MISLILA JE DA JE UMORNA OD ČIŠĆENJA, PALA U KOMU I PROBUDILA SE PARALIZOVANA! Lekari su rekli da neće preživeti noć 14:22
Odrasli ZBOG LEKA KOJI JE POPILA TRI MESECA JE BILA U BOLNICI: "Kosa mi je izgorela, nokti otpali, a na jeziku plikovi" (FOTO) 20:01
Odrasli BRIŽNI MUŽ JE POSTAO MONSTRUM, PRETIO MI PIŠTOLJEM I UHODIO ME: Poziv iz bolnice objasnio sve - ovo su simptomi bolesti 17:15